Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Jørgen Hansen - Back in M3

Rally 
04/04/16 

Den blå BMW M3 E30, det var den publikummerne kunne se på servicepladsen. Jørgen Hansen fra Fjenneslev havde ladet Porschen fra sidste år stå derhjemme. Nu skal BMW’en ind på rygraden af Jørgen, det må koste lidt placeringsmæssigt indtil videre.
 

Efter test på Sturup i Sverige så var Jørgen og codriver Winnie Hansen/Brønshøj klar til rally grandprixet i asfaltværket i Kongensbro, et fint vejr, og prøven lignende næsten sig selv, meget glat i det første par heat, grundet alt det støv og sand som ligger som en hinde ovenpå den sorte asfalt, så der skal køres med meget kontrolleret speederfod, men efterhånden kommer der mere greb = mere sjov.

Undervogns set-uppet fra den svenske bane Sturup duede dog slet ikke her, så servicefolkene Morten og Helge måtte trylle lidt, det er ikke sådan at gå fra en Porsche med tung røv og meget greb på bagvognen, til en bil med mindre greb bag i.

’BMW skal jeg nok blive venner med, den er lettere at kontrollere under broadside (overstyring), Porschen har til gengæld et fantastisk greb med bagenden, men når den så slipper, så slipper den !! Denne her BMW kan styres med speeder og hurtige bevægelser med rattet, og motoren i den er jo en suveræn racer motor, det skal nok blive godt og sjovt’ slutter Jørgen Hansen.

Teamet fik en klassesejr, og kom med i Finale heatene, men tiderne kom ikke derop hvor det virkeligt er sjovt, men det går den rigtige vej skridt for skridt, men spørger du servicemanden Morten ad, så er det Porschen som der dur, men det må de diskutere i servicevognen tilbage til Sjælland.

Allan Post


Læs mere om:
  • Jørgen 'Gamle' Hansen
  • Kongensbro
  • 02/04/16 - Kongensbro - Rally
  •