Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formula E

DS Virgin er klar til start i Long Beach USA

Formula E 
02/04/16 

I dag går starten til sæsonens sjette løb i FIA’s Formel E i Long Beach, USA, hvor der tidligere også har været kørt Formel 1, Champ Car og IndyCar løb
 

På selvsamme bane kom Jean-Eric Vergne ind som nummer to sidste år, og både han og teamet er selvsagt opsat på en podieplacering også i år.

Du kan støtte vore kørere, Sam Bird og Jean-Eric Vergne, ved at stemme via Fanboost, idet de tre kørere med flest stemmer får et power boost på 100 kJ energi til løbet.

Du kan stemme på http://fanboost.fiaformulae.com/#votingframe på Firefox, Facebook, Twitter eller Instagram.

Før løbet i Long Beach indtager DS Virgin Racing Formula E Team indtager en foreløbig fjerdeplads i teammesterskabet, med Sam Bird på en foreløbig tredjeplads i mesterskabet for kørere og en 14. plads til Jean-Eric Vergne.

2015/2016 sæsonen i FIA’s Formel E tæller ti løb, som køres på bybaner på 2,5 – 3 km i store byer verden over. Starten til det første gik i Beijing den 24. oktober. Løbet i Mexico City er det femte i denne sæson, og det næste køres i Long Beach i USA den 2/4. Sæsonens sidste fire løb køres i Paris den 23.4., Berlin den 21.5., Moskva den 4.6. og London med finalen den 2.7.

Bilen til vore kørere hedder DSV-01. Den er udviklet i et tæt samarbejde mellem Virgin Racing, der kørte den første sæson i Formel E, og DS mærkets afdeling for motorsport ”DS Performance” under ledelse af Xavier Mestelan.

Ellen Nørregaard
Informationschef
Citroën Danmark A/S


Læs mere om:
  • Jean-Eric Vergne
  • Sam Bird
  • Long Beach
  • 02/04/16 - Long Beach - Formula E
  •