Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Markussen vil i top 3

DTC 
01/04/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipMichael Markussen, Kolding, tager senere på måneden hul på sin tredje sæson i Danish Thundersport Championship, og det sker med en meget klar målsætning.
 


”Jeg skal i top 3 i DTC,” siger den tidligere Formel Ford-Danmarksmester, som har valgt at fortsætte sit engagement med Magnussen Racing Experience.

”Som et led i vores forberedelser til sæsonen, der snart står for døren, er vi netop hjemvendt fra en succesfuld test på Calafat-banen i Spanien,” siger Michael Markussen. ”Her kørte vi tre intensive testdage, hvor vi fik afprøvet og testet bilen for nye opsætninger, og ikke mindst kørt den værste rust af.

Vi fik testet og gennemgået alle de ideer, vi har haft siden sidste sæson, samt samlet vores nye stærke mekanikerstab til et officielt startskud og velkomst til den nye racersæson. Nu er arbejdet tilbage på værkstedet i Roskilde, hvor der skal monteres en ny frisk ramme og fintunes diverse ting.”


Læs mere om:
  • Michael Markussen
  • Magnussen Racing Experience
  •