Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Endnu et 24 timers løb til Frederik Nymark.

24 Hours 
29/03/16 

I januar deltog den unge Frederik Nymark i 24H Dubai løbet. I denne weekend kører han så sit andet 24 timers løb i år, inden den danske motorsports sæson går i gang. Løbet køres på den velkendte F1 bane Silverstone i England.
 

Frederik stiller til start for Scangrip Racing i deres BMW E92 335i. Det er ikke et ukendt team for den unge racerkører fra Hadsten. I 2014 deltog Frederik sammen med teamet på Nürburgring i Tyskland, hvor det blev til en fjerdeplads i klassen.


Frederik Nymark er klar til endnu et 24 timers løb.
(Foto: Morgan-Vedholm)

Scangrip Racing stiller op i A3 klassen. Udover Frederik Nymark vil der være to andre danskere i bilen i løbet af de 24 timer. Teamejer Niels Borum er som altid med, desuden kommer Frederik til at dele bilen med et andet ungt racertalent, Morten Dons, som er den tredje dansker i teamet på Silverstone. Udover de tre danskere vil også Maurice O’Reilley fra New Zealand og Ace Robey fra USA deltage i bilen.


Det er denne BMW som Scangrip Racing indsætter på Silverstone.
(Foto: Frozenspeed)

Som ved løbet i Dubai i januar vil Frederik Nymark igen få støtte fra Supertourisme Turbo mesteren Michael Outzen. I januar havde Frederik ikke mulighed at have sin far med, hvorfor han lavede en aftale med den erfarne kører Michael Outzen. Samarbejdet har vist sig så givtigt, at det forsætter til weekendens løb. Frederik vil dog også have både sin far, sin familie fra Norge og England samt sine trofaste sponsorer ved sin side i denne weekend.

Løbet på Silverstone har faktisk en ret stor dansk deltagelse. Udover Scangrip Racing deltager to andre danske velkendte langdistancehold. I A2 klassen stiller både Team K-Rejser og Team Sally Racing til start. Sidstnævnte kommer i øvrigt til at dele pit garage med Scangrip Racing, så det bliver en lille dansker ”klan” på Silverstone.

Uanset hvordan selve løbet går for Scangrip Racing, så har Frederik Nymark og hans trofaste sponsorer dog allerede noget at glæde sig til. Den danske Red Bull F1 mekaniker Ole Schack startede faktisk med at skrue på racerbiler hos Nymark Racing, den gode forbindelse har været holdt ved lige gennem mange år, og selv om Ole Schack skal passe sit job i Red Bull pitten ved weekendens F1 løb, så har han arrangeret en rundtur på Red Bull hovedkontoret for Nymark Racing på mandag.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Morten Dons
  • Niels Borum
  • Nymark Racing
  • Silverstone
  • 03/04/16 - Silverstone - 24 Hours
  •