Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Christian Lundgaard skifter til Ricciardo Kart

Go Kart 
29/03/16 

Efter en spændende periode hos Energy Corse, var det desværre ikke længere muligt at blive i OK klassen med dette team. De ønskede at flytte ham til KZ2, hvilket folkene bag Christian ikke for øjeblikket var enige i.
 

I det mindste til udgangen af 2016 vil Christian nu køre for Ricciardo Kart, opkaldt efter den australsk F1 kører Daniel Ricciardo. Holdet er også kendt som Birel-Art, hvor Ricciardo Kart er et søster mærke.

Christian er meget motiveret efter at vise sit talent hos det nye team, og han vil forsøge at tilføje flere podier til de to allerede opnået i 2016.

Tak til hele Energy holdet for en god tid, og tak til Birel-Art / Ricciardo for en hurtig beslutning og deres tro på Christian.

Første løb med det nye team er 3. runde af WSK Super Masters i La Conca den kommende weekend - en bane hvor Christian har leveret mange flotte resultater.

Lundgaard Racing


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS