Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Opel håber på optur

DTM 
28/04/01 

DTMOpel fik den værst tænkelige start på DTM-sæsonen, da de måtte indse at de slet ikke kunne matche Mercedes der totalt dominerede åbningsløbet på Hockenheim. Opels sportschef kunne da også kun kalde weekenden for den værste!
 

"Det var min værste weekenden som Opel sportschef," siger en frustreret Volker Strycek der kunne konstatere at selvom reglementet var blevet skrevet om blandt andet til Opels fordel, så har det ikke hjulpet. Bedste Opel-kører blev Timo Scheider - 23 sekunder fra sejrherren. Problemer var der også nok af. Blandt andet måtte Joachim Winkelhock blive i garagen efter et uheld i kvalifikationsløbet med Audi-køreren Martin Ekström, og derfor kom Winkelhock, såvel som Ekström ikke til start i hovedløbet.

Lidt positivt var der at sige, men det hjælper dog slet ikke på billedet af at Opel er bombet langt tilbage. "Vi var bedre i løbet i forhold til træning, men jeg vil ikke tale om resultatet. Vi må til det næste løb på Nürburgring forbedre os meget," håber Volker Strycek.

Rivalen hos Mercedes, Norbert Haug har medfølelse for de slagne Opel-folk. "Jeg kan føle med Opel-folkene. Jeg har også erfaret hvordan det er når man virkelig er bagefter," siger Haug og hæftede sig ikke så meget ved Mercedes´ dominans, men mere på at det sportsligt viste sig at være en succes at ændre reglementet til blandt andet at indeholde kvalifikationsløbet samt et obligatorisk pitstop.

Læs mere under menuen DTM

Benji

Læs mere om:
  • Joachim Winkelhock
  • Timo Scheider
  • OPC Team Holzer
  • 22/04/01 - Hockenheim - DTM
  •