Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Sæde i Division 1 DEC team for sæson 2016

Job & handel 
10/03/16 

 
 
 

Mit navn er Kenneth Jerkel, jeg er 25 år gammel, og kommer fra Greve. Jeg søger en plads på et DEC hold som har planer om at køre med i Division 1 i 2016.

Jeg har deltaget i 1600 Challenge de sidste 3 sæsoner i en Suzuki Swift Sport, og har i 2015 også deltaget og gennemført 12 timers løbet på Zandvoort i DNRT Endurance serien, sammen med Team Low Budget, hvor vi kørte i en Renault Clio RS der tidligere har kørt Clio Cup og Yokohama Super Cup.

12 timers løbet på Zandvoort har gjort, at jeg har fået smag for at køre langdistance løb, i stedet for sprint løb. Og af denne grund vil jeg derfor gerne køre DEC i denne sæson. Da jeg tidligere kun har kørt Gruppe N biler, og derfor kender til økonomien i at køre denne bil type, er jeg også kun interesseret i teams som har tænkt sig at deltage i Division 1, da det også er her jeg mener mit budget passer bedst til.

Så hvis der er nogle hold der ude i Danmark, som har planlagt et eller flere løb, eller måske en hel sæson i DEC Division 1, og i denne forbindelse godt kunne bruge en køre mere til holdet, så er jeg meget interesseret i at høre fra jer. Alle henvendelser der omhandler Division 1 teams har min interesse!

Hvis der er teams som er klar på at køre med i Division 1, men mangler en bil til det, så har jeg også stadig min 1600 Challenge Suzuki Swift stående, som hurtigt kan gøres klar til at deltage i DEC, så den mulighed for deltagelse er der også. Division 1 mesterskabet er også tidligere blevet vundet af en 1600 Challenge Suzuki Swift Sport, så det er sikkert ikke noget dårligt valg af bil til DEC.

Jeg har planer om at deltage i Åbningsløbet på Jyllands Ringen i 1600 Challenge, som sæson opvarmning til den forhåbentlige DEC sæson jeg går i møde.

Kontakt venligst:
Kenneth Jerkel
E-mail: jerkelracing@gmail.com
Telefon nummer: 61 18 14 01
Jeg kan også kontaktes via Facebook

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.