Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Masser af tilmeldinger!

Classic Race
Aarhus 

11/03/16 

Jeg skrev sidst at der var fuld gang i tilmeldingerne. Og det er faktisk ganske overvældende.
Siden sidst har vi fået fuldtegnet yderligere to klasser, nemlig Historisk ’-71’ og Youngtimer.
Der er således p.t. lukket for yderligere tilmelding i disse klasser.
 

Når I tilmelder, er det vigtigt at I også betaler. Det er nemlig betalingen der er afgørende for om tilmeldingen er gældende. Hvis der skulle være nogle som ikke har fået tilmeldt eller betalt i ovennævnte klasser er der oprettet en venteliste. Derfor vil jeg også bede om at såfremt nogen af de tilmeldte skulle konstatere at de ikke deltager alligevel, melder afbud så tidligt som muligt. Det giver bedre mulighed til planlægning for dem på ventelisten og desuden – jo tidligere man melder afbud – jo mere af start gebyret får man retur.

Plads og ekstra billetter
Hvis ikke I har plads nok i de 3*6meter der er inkluderet i hver tilmelding eller hvis I skal bruge ekstra billetter, kan begge dele bestilles og betales via hjemmesiden.
Det er vigtigt at skrive i bestillingen hvilken klasse og startnummer I har – så kan vi bedre finde ud af hvem der har bestilt!

Præmiering:
Jeg modtager en del henvendelser angående præmiering. Til Classic Race Aarhus præmieres således: Mesterskabsklasserne præmieres i henhold til deres reglementer. ’–65’, ’-71’, ’-76’, ’-80’ samt Youngtimer præmieres ud fra divisioner, som beskrevet i det historiske reglement for 2016.
Det findes på HMS hjemmeside.

KdZ og International Youngtimer Challenge præmieres som aftalt med promotor. International Historic Formula præmieres for 1-2-3 i hver division. Til F1 er der præmier for ”Best in show”.

Mvh. Henrik Strandgaard
Sportschef
hs@craa.dk


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 29/05/16 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •