Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - BMW E36 325I

Job & handel 
25/04/16 

 
 
 

BMW, 2500 ccm, årg. 1995

bmw e36 325i 1995 ca.220hk til bla. YTCC. Trakday. Drift. Rally mm. med DASU vognbog.

Har tidligere kørt ytcc med 14 stk. hjul. Snap off rat
Sæde som er udløbet men lovligt i ytcc.

Den spinder som en mis.

Der mangler kun at få lavet instrumentbord, men der er omdrejningstæller m. shiftlight. Olie-temp. ur. Olietryk ur. Vand-temp. ur. Med.

Derudover er der også. Hydraulisk-håndbremse.(ny). bremse forestillings-ventil(ny). 2 gearkasser. Bagtøj. Kardanaksel. Bagkofanger. Lygter både for og bag.
Ledningsnet. Styre Box. Motorhjelm. Og meget andet.

Ny pris: kr. 39.999

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.