Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

FUNDET - mekaniker søger racerteam - FUNDET

Job & handel 
09/03/16 

 
 
 

Jeg har et mål om et liv i motorsport, så derfor søger jeg et racerteam, som kunne bruge en ekstra hånd i 2016 sæsonen. Mine styrker er at jeg har en god teknisk indsigt, og jeg vil mene at mine hænder er skruet rigtigt på og jeg er ikke bange for at tage fat.

Jeg er udlært landbrugsmaskinmekaniker, og har arbejdet med dette siden 2008. Jeg har igennem hele mit voksne liv skruet i biler i min fritid, og nyder det stadig.
Jeg har en stor passion for motorsport, og elsker at løbe med sejren. Jeg er fra Århus området, så det optimale ville være et team i dette område.

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.