Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bil nyt

SKODA har produceret bil nummer 18 million

Bil nyt 
04/03/16 

Netop SKODAs fabrik i Kvasiny er i øjeblikket ved at udvide og undergår en modernisering, så den bliver forberedt til at kunne producere endnu flere biler i takt med den stigende efterspørgsel fra kunderne og udvidelsen af mærkets modelprogram.
 


(Foto: Skoda)

Investeringen er på ca. 2 milliarder kroner og vil betyde, at fabrikken vil kunne producere op til 280.000 biler om året. I 2015 blev der produceret 150.000 biler på Kvasiny fabrikken. Udvidelsen vil samtidig give arbejde til yderligere 1.300 bilarbejdere i denne del af Tjekkiet. I øjeblikket arbejder 4.500 personer på fabrikken i Kvasiny i det nordlige Tjekkiet.

På Kvasiny fabrikken, som er en af 3 SKODA-fabrikker i Tjekkiet, produceres SKODA Superb og Superb Combi samt SKODA Yeti. Fabrikken vil i fremtiden også spille en betydelig rolle i produktionen af SKODAs SUV program.

Skandinavisk Motor Co. A/S - Skoda