Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Tjek lige. Din garage gemmer måske på en guldskat

Classic Race
Aarhus 

04/03/16 

En af Nordeuropas største auktioner for klassiske liebhaverbiler efterlyser sjældne biler i Danmark, og det kan godt komme som lidt af en overraskelse, hvilke biler der er særlig stor interesse for.
 

Når The Classic Race Aarhus Auction, som er en af Nordeuropas største auktioner for helt særlige klassiske biler, for første gang svinger hammeren i weekenden den 28.-29. maj står købere og bilsamlere fra det meste af verden klar til at kaste sig over de klassiske liebhaverbiler.
Og det er ikke som man måske skulle tro kun de traditionelle luksusmærker der efterspørges.

-Vi har set en helt klar tendens ved de seneste store internationale auktioner for klassiske biler. Der er lige nu en helt særlig række biltyper som stiger meget i pris. Så har man sådan en stående så er vi meget interesserede, fortæller ansvarlig for The Classic Race Aarhus Auction, Carsten Andersen.


Denne Ford Sierra Cosworth RS500 fra 1987 blev solgt for 90.000 (£) (engelske pund) hos Silverstone Auctions.
(Foto: Silverstone Auctions)

Og kig så godt efter, for har du f. eks en af nedenstående biler holdende i garagen, så har du måske skudt papegøjen og er i virkeligheden ikke ejer af en gammel udtjent bil men en guldfugl.

Køberne efterspørger nemlig i stigende grad BMW, Mercedes, Ford, Honda og Toyota fra halvfjerdserne og firserne. Særligt sportsvarianterne er i meget høj kurs.

-Vi vil gerne have fat i nogle specialmodeller som for eksempel BMW M3, Mercedes 190, Ford Sierra Cosworth, Ford Escort Turbo, Toyota Celica, Honda NSX
og Lancia Delta. Hvis man kommer med sådan en, så tør jeg godt love en god pris, lyder opfordringen fra Carsten Andersen.


Denne Mercedes 190 E 2.5-16 Evolution II blev for nylig solgt for 292.500 (£) (engelske pund)
(Foto: Silverstone Auctions)

Der er på det seneste set priser på op mod én million kroner for en BMW M3, og fornylig satte en Mercedes 190 E 2.5 Evolution noget der ligner en verdensrekord, da den blev solgt for omkring tre millioner kroner. Det skal så nævnes at det var helt unikt eksemplar. Men det siger lidt hvad de her biler kan indbringe.

Fakta: The Classic Race Aarhus Auction bliver afholdt d. 28. og 29. maj 2016 i Aarhus. Classic Race Aarhus, Silverstone Auctions og Lauritz.com står bag auktionen, som ventes at tiltrække købere fra det meste af verden. Op mod 100 særlige sports og liebhaverbiler ventes at komme under hammeren. Du kan læse meget mere og købe billet til The Classic Race Aarhus Auction her

Classic Race Aarhus


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 29/05/16 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •