Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bil nyt

Den perfekte familiebil

Bil nyt 
03/03/16 

Med sit høje udstyrsniveau, lave pris og funktionelle rummelighed er Nissan Note Acenta Plus den perfekte familiebil.
Det er sjældent at højt udstyrsniveau og lav pris hænger sammen. For Nissan Note Acenta Plus er det dog tilfældet. Når man køber denne model, får man rigtig meget udstyr og teknologi for pengene.
 

Sikkerhed og rummelighed
Note kommer nu i en særdeles attraktive udstyrsudgave - Acenta Plus, der har en praktisk rummelighed, da bagsæderne kan skubbes helt op til 16 cm frem, hvilket resulterer i en fleksibel og god bagagerumsplads. Samtidig har Acenta Plus et højt sikkerhedsniveau, kendetegnet ved bl.a. 6 airbags, børnesikring i bagdøre, ABS med bremseassistent og elektronisk stabilitetsprogram.


(Foto: Nissan)

Til Note Acenta Plus er det muligt at tilkøbe sikkerhedsudstyret Around View Monitor og Safety Shield til denne model. Denne pakke består af funktionerne: 360 graders udsyn rundt om hele bilen, advarsel om biler i den blinde vinkel, vognbaneassistent og Moving Object Detection, der gør at man kan se, hvad der kommer ind fra siden bag bilen.


(Foto: Nissan)

Underholdning på vejen
Udover stor rummelighed og højt sikkerhedsniveau er Acenta Plus udstyret med Nissans integrerede navigations- og audiosystem, NissanConnect. Du kan tilslutte din smartphone til audiosystemet og lade dig underholde med din egen musik via Bluetooth, radio, podcasts, vejret, Google, Facebook – og mange andre funktioner. Nissan Note Acenta Plus er altså til dig, der leder efter en rummelig og sikker bil med masser teknologi – og som ikke koster en bondegård.

Nissan Nordic Danmark