Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Kører information

Hvordan coacher du din kører

Kører info 
02/03/16 

Det er et stort ansvar, der hviler på en ung racerkørers skuldre, når mekanikerens, forældrenes og resten af verdens forventninger bliver taget med ud på banen. Hvordan sikrer man at køreren er top-motiveret, fyldt med selvtillid og upåvirket af forventninger - egne såvel som andres - når starten går?
 

- Annonce -

Motorsportscoach Tommy Schröter har over 25 års erfaring som aktiv racerkører i ind- og udland, og i de seneste år er alle vågne timer gået med at hjælpe motorsportstalenter med at få det optimale ud af deres potentiale. Han oplever tit mekanikere eller forældre som i et forsøg på at hjælpe køreren ender med at gøre mere skade end gavn:


Tommy Schröter er DIF Diplomtræner med speciale i motorsport.
(Foto: Gripping Media)

- Vi vil jo alle sammen det samme, når vi er på racerbanen, og ord som kan være ment opmuntrende eller motiverende, kan hurtigt vise sig at fungere lige modsat. I næsten alle tilfælde er det kun et spørgsmål om at lære nogle simple redskaber, før man kan styrke sin kørers mindset før en træning eller løb.

Den 22. marts tilbyder Tommy Schröter kurset “Bliv din kørers bedste coach” i Greve Idrætscenter, hvor deltagerne vil blive taget igennem nogle grundlæggende tanker og øvelser, som med garanti vil udmøntes i et bedre samarbejde mellem kører og træner/mekaniker/forælder.

Som en del af kurset får hver deltager også udarbejdet en mini-adfærdsprofil, der giver hver enkelt et indblik i egne styrker og svagheder. Der vil også blive gennemgået forskellige typer af coaching, så det fremover bliver lettere at coache køreren til at opnå det optimale resultat.


Der bliver blandt andet gennemgået adfærdsprofiler og lært om coaching på kurset.
(Foto: Gripping Media)

Kurset er både brugbart for forældre, mekanikere og trænere, uanset om køreren er barn eller voksen.

Information om kurset:
Tid: Tirsdag d. 22. marts 2016 fra 17-20.
Sted: Greve Idrætscenter, Lillevangsvej 88, 2670 Greve

Pris. 1.799,- inkl. moms pr. person
Spisning er inkluderet i prisen

Se mere om kurset og bestil plads på https://www.tommyschroter.dk/bliv-din-koerers-bedste-coach-sjaelland-d-22-marts-2016/

Om Tommy Schröter
Siden midten af 1980’erne har Tommy Schröter været fast bestanddel af dansk og international motorsport. Først som aktiv og succesfuld kører i gokart, formelbiler og standardvogne, og siden 2012 som professionel motorsportscoach og rådgiver.

Tommy Schröter er Danmarks højst uddannede motorsportstræner og den eneste med gennemført diplomtræneruddannelse med speciale i motorsport.

For mere information, kontakt Tommy Schröter på telefon 29 41 65 68 eller mail ts@drive4fun.dk

Gripping Media ApS

Dette kunne være din annonce!

Klik her for at læse mere om vores attraktive og særdeles favorable annonceringsmuligheder.