Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Pirelli World Challenge

Johan Scwartz er tilbage i Pirelli World Challenge på CotA i weekenden

World Challenge 
01/03/16 

Efter en fantastisk sæson i 2015, hvor Johan vandt TCB-klassen i Pirelli World Challenge mesterskabet, er han tilbage ved sæsonåbningen af seriens 2016 sæson, den kommende weekend på Circuit of the Americas.
 

Denne sæson af World Challenge Series får et lidt anderledes forløb i indeværende sæson, hvor Touring Car klasserne får to løb pr bane i hver løbsweekend. Johan Schwartz skal deltage i TCA klassen, hvor han stiller op for B.P.M. med en Honda Civic Si.

"Jeg glæder mig til at kunne stille op i World Challenge, igen i år. Successen fra sidste sæson, giver mig momentum ved opstarten i år, og vi håber på at kunne holde tempoet både på banen og i vores indsats for at skabe opmærksomhed omkring prostatakræft", fortæller Johan Schwartz, der igen i år stiller op i støtte for "Prostate Cancer Awareness".

"Vi har været heldige at få nogle nøgle-supportere der tror på hvad gør, og har hjulpet os frem til at det blev muligt at stille op på COTA. En stor tak til vore eksisterende sponsorer CAS Group, Promatex, Sapphire Communications og Diamond Creek Water, og velkommen til vore nye sponsorer Instrumart, Scimentis and Carbotech.

Løbstider for løbet på COTA

Friday, March 4
Practice 8:00 a.m. - 8:45 a.m.
Qualifying 10:30 a.m. - 11:15 a.m.
Race 1 4:30 p.m. - 5:30 p.m.

Saturday, March 5
Race 2 10:45 a.m. - 11:45 a.m.

Følg med på world-challenge.com/race/2016-03-03-cota/

www.johanschwartz.com


Læs mere om:
  • Johan Schwartz
  •