Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Yokohama SuperCup testdag 2016

Yokohama
SuperCup 

29/02/16 
Yokohama

Traditionen tro afholder Yokohama SuperCup en testdag før sæsonstart, og i 2016 bliver det lørdag den 26. marts fra kl 08:00 til kl 16:00 på Padborg Park. Testdagen giver deltagerne mulighed for at afprøve og funktionsteste bilerne, og de eventuelle ombygninger og tilpasninger der er lavet hen over vinteren.
 

Derudover så bruges testdagen til at lave coast down test på bilerne, således at den tekniske kontrol igennem sæsonen kan sikre korrekt kontrol af bilernes effekt.

Der er plads til 26 deltagere på dagen, og da det formentlig ikke bliver fyldt op med SuperCup biler, så inviteres Citröen DS3 Cup og Yokohama 1600 Challenge også til at deltage. Og husk det er billigt at deltage, 1.900,- dkr for Yokohama SuperCup deltagere og 2.200,- dkr for øvrige (begge plus moms). Og der er mulighed for at tilkøbe både morgenmad og frokost for meget rimelige penge. Tilmelding og detaljer for dagen findes på www.supercup.dk.


Fra testdagen 2015, hvor Lasse M. Sørensen og hele teamet skulle lære den nye bil at kende
(Foto: Keld Dohm)

Når den skarpsindige bruger kommer ind på Yokohama SuperCup’s hjemmeside, vil vedkommende opdage, at der er sket en opdatering af siden. Indholdet er stadig det samme, og fokus er stadig på at holde siden enkel og informativ – men derfor må det også stadig gerne se godt ud.

Til 2016 sker der en udvidelse af den tekniske kontrol i Yokohama SuperCup. Opgaven bliver delt mellem Racejob, der vil tage sig af alt med loggere, og kontrol af bilernes vægt/effekt forhold, og så Bo Stentved, der kommer til at tage sig af alt andet omkring kontrol af bilerne. Både Racejob og Bo Stentved er meget erfarne, og det betyder at Yokohama SuperCup vil få en endnu mere seriøs og kompetent teknisk kontrol end hidtil.


Allan Kristensen var en af de deltagere, der kørte flest omgange til testdagen i 2015
(Foto: Keld Dohm)

Til 2016 har Yokohama SuperCup lavet en lille folder, der fortæller lidt om klassen, både teknisk, organisatorisk og økonomisk. Folderen blev uddelt på Motorshow Herning i starten af februar, men fik du ikke en, og er du interesseret i klassen, så kig på linket her:
supercup.dk/.../Folder_SuperCup_2016.pdf

Vel mødt den 26. marts på Padborg Park.

Yokohama SuperCup
www.supercup.dk

Keld O. Dohm

 
 

Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: