Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Yokohama Rubber Co. Ltd og Chelsea FC går til filmen

Diverse 
24/02/16 

Siden juli måned 2015 da det blev kendt at Yokohama Rubber Co. Ltd og fodboldklubben Chelsea FC indgik aftale om sponsorat af klubben, har man lavet flere tiltag for at fremme begge parter.
Et af de seneste er en række planlagte småfilm om klubben og især spillerne. Den første udkom 5. februar.
 

Ser man fodbold, vel at mærke den engelske Premier League, så kan man næsten ikke undgå at have bemærket, at Chelsea FC har fået ny hovedsponsor. Det er det japanske dækfirma Yokohama Rubber Co. Ltd, som har indgået aftale med Chelsea FC. Det skete allerede før 2015-16 sæsonen. Dækfirmaet som er kendt for især 'ADVAN' dækkene som i forskellige konfigurationer sidder som standardmonterede dæk på en lang række bilmærker og modeller. Desuden er Yokohama også kendt som dæksponsor for en lang række motorsportsklasser og serier kloden rundt - og også herhjemme.

For at fremme kendskabet til både Chelsea FC og Yokohama Rubber Co. Ltd yderligere, har man i samarbejdet mellem de to parter, planlagt en række småfilm hvor spillerne er i centrum. Den første er faktisk allerede frigivet og kan ses på internettet på Yokohamas YouTube kanal - www.youtube.com/TheYokohamaRubber/ og på Chelseas tilsvarende kanal - http://www.facebook.com/YOKOHAMACFC/ og endelig på Twitter - http://twitter.com/YokohamaCFC .

De små film indeholder en lille animeret præsentation af Yokohama Rubber Co. Ltd og selvfølgelig en eller flere af spillerne. Filmene kan ses med et af 6 forskellige sprog - japansk, engelsk, indonesisk, thai, kinesisk og endelig russisk. Der er planlagt i alt 8 film som vil blive frigivet løbende i resten af indeværende sæson.

Første spiller der er portrætteret er midtbanespilleren Willian, der viser forskellige sparketeknikker. Han er en af de spillere der sparker de frispark der bliver dømt til fordel for Chelsea. Successen som Willian og de andre spillere har med deres præstationer bliver holdt op mod det som Yokohama kan præstere på asfalten. De forskellige teknologier som Yokohama benytter sig af fra tegnebrættet og frem til dækket sidder på bilen, er på sin vis sammenligneligt med flere teknikker indenfor fodbold.

Allan Osbech
Yokohama Danmark A/S