Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Vrag skal nu være en vinderbil

Danish
Supertourisme
Turbo 

23/02/16 

For Frederik Vodder sluttede 2015-sæsonen på den værst tænkelige måde. Han kørte med topfart ned ad langsiden på Padborg Park, da en teknisk defekt betød, at han ikke kunne bremse, og den unge kører bragede ind i Michael Outzen i opløbssvinget.
Et voldsomt og dramatisk sammenstød, der fik publikum til at holde vejret i nogle sekunder. Tilbage stod Frederik Vodder med noget af et vrag.
 

Han stod også med en regning, der truede med at rive det økonomiske underlag væk under det unge talent.

- Det var hammerdyrt, men mit team har arbejdet superhårdt for igen at bygge en rigtig god racer op, forklarer Frederik Vodder.

Sammen med Henrik Jansen udgør Vodder det orange team, der kører under navnet Rodkilde Racing Center.
Og Frederik Vodder er på ingen måde slået ud over den uheldige afslutning på den første sæson i Danish Supertourisme Turbo.

- Efter en usikker start fik vi mere og mere fart i bilen, og jeg kørte på tider, der kunne matche de hurtigste.

Og det er da også dem, Frederik Vodder vil i selskab med i den kommende DST-serie. Han har trykket speederen helt i bund, når det gælder egne forventninger.

- Jeg vil køre med om mesterskabet. Det er højt sat, men jeg vil ikke være med blot for at trille rundt blandt de sidste i feltet, lyder det optimistisk fra Frederik Vodder.

Han glæder sig til at skulle køre race med jævnaldrende som Kevin Rossel og Frederik Nymark.
Henrik Jansen oplevede også en første sæson i DST med en masse buler, men han er også en optimistisk kører, og det er forventeligt, at både Vodder og Jansen vil sætte kulør på feltet i den kommende sæson.

Dansk Supertourisme Turbo


Læs mere om:
  • Frederik Vodder
  •