Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - Scania 164 m/race-trailer - SOLGT

Job & handel 
25/03/16 

 
 
 

2004 scania 164, 580hk, 1,2mil km, retarder, central smøring. ramme blæst, epoxy grundet og malet, førehus malet, ny starter, ny forrude, nye spejle osv.
Malet i 2015

198x Racetrailer. malet i 2015, lille køkken, 2 blus, ovn, microovn, køleskab, fryser. 2 arbejdsborde et rustfri med skrustik, 2 lista skuffe moduler, mange skabe til stumper og værktøj.

Stort rum under gulv til opbevaring. der er pt 4 sove pladser, med mulighed for at lave flere. Hems over køkken. Elektrisk lift bagklap med plads til en normal bil og som kan løfte denne.

Traileren har 4 tvillinge hjul med alcoa alufælge monteret yderst. traileren er med 3 faset el tavle.
Alle lygter er LED og skiftet i 2015.

Sælges samlet: 210.000 Danske kroner.

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.