Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Kendt solbrille-mærke bag team

Danish
Supertourisme
Turbo 

15/02/16 

Et team i Danish Supertourisme Turbo kan ikke bare klistre et reklameskilt på bilerne. Kørere og mekanikere får også noget at leve op til, når et kendt solbrille-mærke lægger navn til et stærkt hold i DST-serien.
 

Det er Prego Solbriller, der indgår i et samarbejde med det team, der tæller kørerne Michel Nykjær, Martin Vedel Mortensen og Ole Petersen. De tre bliver til Team Prego Racing, og det bliver med den navnkundige Kent Bo Steffensen som teamchef.

Prego er kendt for et fremragende håndværk, hvor der er kælet for hvert eneste solbrillestel. Det er den strategi, der nu skal ind i teamet med de tre supertourisme-racere.

Der er på forhånd meget store forventninger til især Michel Nykjær, der med fortidens sejre i bagagerummet stiller op i 2016-sæsonen som én af mesterskabsfavoritterne. Ole Petersen viste i debut-sæsonen, at han kan køre rigtig stærkt, selv om han endnu ikke er blevet bedste ven med hjemmebanen Padborg Park, og Martin Vedel Mortensen er det spændende nye bekendtskab i solbrille-trioen.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Kent Bo Steffensen
  • Martin Vedel Mortensen
  • Michel Nykjær
  • Ole Petersen
  •