Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Kongelig deltagelse under racefestival i Aarhus

Classic Race
Aarhus 

18/02/16 

CRAADet er nu helt officielt at Classic Race Aarhus igen i år får æren af kongelig deltagelse.
Han er måske Europas hurtigste prins. Nu har han sammen med sit racehold Cortina Racing meldt sig klar til dette års udgave af Classic Race Aarhus, der bliver kørt i weekenden den 27.-29 maj.
 

Hans Kongelige Højhed Prins Joachim har deltaget flere gange og også vundet løbet i klassen af biler fra før 1965. Og han ser frem til det kommende løb i Aarhus:

- Classic Race Aarhus er en fantastisk begivenhed, der har en spændende og udfordrerne bane som samtidig er placeret i helt særlige smukke omgivelser. Helt klart et arrangement i europæisk topklasse. Jeg ser meget frem til løbet, og jeg glæder mig især til at opleve den helt særlige stemning der er blandt publikum til Classic Race Aarhus, oplyser Hans Kongelige Højhed Prins Joachim.


(Foto: Classic Race Aarhus)

Prinsen er kendt for sin dristige og udfordrerne kørsel, der sidste år indkasserede ham en større bule i bilens ene bagskærm.

- Det er en stor ære hver gang Prins Joachim er med, og han er jo en dygtig racerkører der tilfører løbet gejst og masser af energi. Det har altid betyder noget særligt for Classic Race Aarhus når han deltager, og vi glæder os over at han igen i år stiller op sammen med Cortina Racing, fortæller Niels Brøchner, president, Classic Race Aarhus.

Classic Race Aarhus er en non-profit organisation og overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn. Racefestivalen er to gange blevet udnævnt til Årets Motorsports Event i Danmark. Flere end 750 frivillige hjælper til før, under og efter løbet. I 2015 blev Classic Race Aarhus overværet af flere end 33.800 tilskuere. Løbet bliver afholdt for syvende gang i weekenden 27. – 29. maj 2016.

Classic Race Aarhus


Læs mere om:
  • HKH Prins Joachim
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 29/05/16 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •