Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Yokohama SuperCup til Motorshow i Herning

Yokohama
SuperCup 

15/02/16 
Yokohama

Den 5.-7. februar blev der afholdt en ny flot Motorsports messe i Herning, og Yokohama SuperCup var naturligvis med. Klasserepræsentant Jakob Borum har i sit team til 2016 indgået en aftale med kræftorganisationen Proof of Life om promovering af foreningen. Det blev arrangørerne af messen opmærksomme på, og de ville gerne give en hjælpende hånd. Det betød, at Yokohama SuperCup blev opgraderet til en stand i hal G for større synlighed. Der skal lyde en stor tak til arrangørerne for denne flotte gestus.
 

Proof of Life er en organisation, der arbejder med at få unge, der har overlevet kræft, ud og dyrke noget idræt for derigennem at forbedre livskvaliteten, og møde ligesindede. Du kan læse meget mere om organisationen på www.proofoflife.dk.


ProofOfLife var med på Yokohama SuperCups stand ved Motorshow i Herning
(Foto: Keld Dohm)

Yokohama SuperCup stand var velbesøgt, og det var alt lige fra potentielle deltagere til dedikerede fans til nysgerrige bilinteresserede, og alle 4 biler på standen vakte interesse.
Troels Trærup var der med sin Sorte Audi TT, som han selv har bygget, og det er en bil mange kan relatere sig til som en form for drømmebil. Troels selv var på standen stort set hele messen, og han glæder sig til at komme ud og køre igen i år.

En anden bil som rigtig mange kan relatere sig til er Lasse M. Sørensens Opel Astra, den ligner ganske enkelt en helt almindelig Astra, selvom det er en fuldblodsracer. Og der var mange der fik en snak med den kun 17 årige racerkører om det at styre en kraftig racer i så ung en alder.

Jakob Borum var der med sin nyindkøbte Honda Integra, årgang 2005, og den tiltrak sig en del opmærksomhed. Mange stoppede op og kiggede fordi de ikke lige kunne se hvad det var for en størrelse, og det er nok ikke så underligt, for bilen er aldrig officielt importeret til Danmark, og der findes kun et enkelt indregistreret eksemplar på danske plader.

Den sidste bil var Jan Petersens trofaste Honda S2000. S2000 er en klassisk sportsvogn, hvor inspirationen kan føres tilbage til de gamle engelske sportsvogne fra 60’erne, og det betyder, at det er en cabriolet med baghjulstræk.


Yokohama SuperCups stand på messen i Herning
(Foto: Keld Dohm)

Fra Yokohama SuperCup skal der lyde en stor tak til arrangørerne for en fantastisk flot messe, og en stor tak til Louis Skilte for låne af borde og stole.

Nu ser klassen frem mod sæsonstart, og alt tyder på at det bliver en spændende sæson.

Yokohama SuperCup
www.supercup.dk

Keld O. Dohm

 
 

Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: