Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Dansk Motorsport Award

”Frederik Schandorff er en af de største trusler”

Dansk
Motorsport
Award 

10/02/16 

Ved motorsportens årlige prisuddeling ”Dansk Motorsport Award”, som i år blev afholdt i Messecenter Herning var Frederik Schandorff håndplukket som prisuddeler af den mest eftertragtede pris i dansk motorsport: ”Årets Banekører”.
 

Frederik kunne således uddele prisen til Jan Magnussen og i løbet af aftenen blev Frederik flere gange udpeget af DTC-konkurrenterne som en af de absolut største trusler når DTC sæsonen 2016 skydes i gang den 23. april på Jyllandsringen.

Det er en naturlig konsekvens af, at Frederik sidste år fik hele DTC følget til at måbe med hans sublime, velovervejede kørsel i materiel, der reelt stod til renovering.

Dette fik flere fra DTC til at reagere, men Team AD Racing / flexlease.nu vandt kampen om det 19-årige stortalent, der således den 25. januar i år blev offentliggjort som kører for teamet, sammen med Kasper H. Jensen.


Frederik Schandorff var en af de 8 professionelle racerkørere der tørnede ud i kendis go-kart, en invitation Frederik fik direkte fra arrangør Thorkild Thyrring

Frederik Schandorff fortæller:
”Team AD Racing / flexlease.nu kunne tilbyde flere fordele. Blandt andet får jeg nu Danmarks første Le Mans vinder John Nielsen som Teamchef og kan lære en masse af ham og endvidere har teamet købt to helt nye racere, der ankommer snart så vi kan få gang i testarbejdet før sæsonen. Det betyder utrolig meget for mig at få John som Teamchef; ham kommer jeg til at lære en masse af, og med et endnu mere professionelt team set-up og helt nye opdaterede biler glæder jeg mig rigtig meget til at køre DTC-sæsonen, vi skulle gerne give Jan (Magnussen red.) og Casper (Elgaard red.) baghjul, det er tid til de nye talenter for alvor truer deres dominans over de sidste par år.”

En racerkørers weekend: PR arbejde i motorsportens weekend i Herning.
Weekenden bød på flere interviews, kendis gokart, møder med interesserede sponsorer og en stor stak autografer, skrevet og uddelt til glade og forventningsfulde fans, der havde mødt talstærkt op for at se biler og racerkørere til MotorShow i Messecenter Herning.

Fredag bød på seminar for virksomheder, der overvejer markedsføringsaktiviteter i motorsporten, og senere var Frederik Schandorff en af de 8 professionelle racerkørere der tørnede ud i kendis go-kart, en invitation Frederik fik direkte fra arrangør Thorkild Thyrring.

”Hver racerkører fik en teamkammerat som kørte et heat først. Deres placering blev så vores startposition. Min teamkammerat var studievært Dan Sørensen fra TV Midt-Vest. Han er en rigtig fin fyr, så det var sjovt”, fortæller Frederik, og fortsætter:
”Jeg var oppe og slås om 2. pladsen, men når hjelmen er på kører vi bare ræs, så (jeg tror faktisk det var min nye teamchef) John Nielsen der skubbede mig af banen og så var jeg sidst. Men jeg sluttede alligevel som 4’er ved at overhale Mikkel Mac på sidste omgang. Heldigvis er det jo bare for sjov, og det var dejligt at blive inviteret af Thorkild.”

Lørdag var der interviews foran en fanskare, hvor Mikkel Mac og Frederik Schandorff sammen fortalte om betydningen af fans, sponsorer og opbakning, samt deres fremtidsplaner for 2016 og 2017. Heldigvis blev der også tid til lidt afslapning med venner ved SuperCross lørdag aften.

Søndag handlede det mere om møder med interesserede sponsorer og firmaer der gerne vil engagere Frederik Schandorff, DTC-kører, til event dage med deres ansatte.

Olav Langdahl


Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  •      ASETEK SIMSPORTS