Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Kevin Rossel til Hartmann Racing

Danish
Supertourisme
Turbo 

09/02/16 

Unik konstellation i Danish Supertourisme
Det bliver et forrygende gensyn med Kevin Rossel i 2016. Det unge stortalent har netop meddelt, at han bliver en del af Hartmann Racing, der på den måde nu også bliver aktiv i Danish Supertourisme. Et gensyn, der utvivlsomt bliver modtaget med glæde af et stort og entusiastisk motorsportspublikum, der i 2015 blev vidne til en række spændende og dramatiske løb i den populære klasse.
 

Det bliver en kombination af erfaring og talent, der skal kæmpe med om topplaceringer og mesterskabstitel. Teamet har blandt andet vundet European Touring Car mesterskabet, men var også blandt publikums yndlingsteam i det daværende DTC mesterskab. Teamchef Hans Hartmann er selv stadig en endog særdeles aktiv herre i motorsport, hvor han de sidste 3 år har deltaget i Special Saloon klassen Grp2. Her kronede han sidste år indsatsen med DM titlen. Så ud over at skabe en optimal racer vil han også både taktisk og mentalt blive mentor for Kevin Rossel.

"Jeg overværede et par fantastisk spændende DST løb sidste år. Det er en serie, der stiller store krav til både kørere og mandskab. Det hele er skruet topprofessionelt sammen og matcher på den måde helt det set-up, der er grundstenen i Hartmann Racing. Da vi så samtidig fik mulighed for at indgå et samarbejde med Kevin Rossel gik vi for alvor i tænkeboks. Han er en ung superprofessionel kører, der har præcist det talent og vinderinstinkt vi har brug for. Nu er vi blevet enige om strategi og målsætning. Sammen vil vi gå efter et topresultat” slutter Hans Hartmann.

Også Kevin Rossel har svært ved at få armene ned.
”Selvfølgelig glæder jeg helt vildt til et samarbejde med Hartmann Racing. Sidste år var et læreår. I år skal jeg levere. Jeg er udmærket klar over, at jeg på den måde lægger et stort pres på mig selv. Men min motivation er kun blevet yderligere styrket af den mulighed jeg nu har fået. Jeg har for længst startet den fysiske træning. Når sæsonen starter i april er jeg 100 % klar", lover en meget smilende Kevin Rossel.

Bent Christensen


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  •