Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Første klasse fuldtegnet til Classic Race Aarhus

Classic Race
Aarhus 

10/02/16 

Vi er i fuld gang med forhåndstilmeldingerne, og den nye klasse International Historic Formula har sat ny rekord: Den blev fuldtegnet allerede i januar, og der er deltagere så langt væk fra som Australien. Det er selvfølgeligt positivt, men også lidt problematisk for dem der gerne ville have deltaget, men ikke nåede det i tide. Såfremt man er en af de uheldige er det stadig muligt at blive skrevet op på en venteliste.
 

Sidste år blev fire klasser fuldtegnet og mange var på venteliste: Moralen er at I ikke skal vente for længe med tilmeldingen!

Den endelige tilmelding starter når tillægsreglerne er offentliggjort. Vi forventer dette sker medio februar. Derfor er det også således at rabat på forhåndstilmelding gælder til og med 15. februar – og kun hvis du betaler senest 15. februar. Fra 16. februar bortfalder rabatten. Så hvis du allerede har besluttet dig for at deltage og ønsker at spare de 625,- kr. kan du lige så godt forhåndstilmelde dig og betale nu. Det sker på: http://www.craa.dk/koerere/.

Team Host: I samarbejde med Aarhus Maskinmesterskole kan vi i 2016 igen tilbyde at I kan får en autoteknologstuderende tilknyttet jeres team som ”Team Host” i forbindelse med Classic Race Aarhus. Autoteknologerne vil være i stand til at hjælpe og vejlede i forbindelse med jeres ophold i Aarhus. Desuden vil vedkommende kunne yde kvalificeret teknisk bistand og sparring omkring racerbilerne. En del af de unge der tidligere har deltaget som ”Team Hosts” er i dag stadig tilknyttet deres ”team”. Dette er til stor gensidig glæde for alle parter. Hos Classic Race Aarhus er vi glade og stolte over at have banet vejen til disse samarbejder. Vi kan ikke opfordre nok til at i tager ”Team Host” med i teamet til Classic Race Aarhus 2016. Ønsker du mere info om Team Host eller ønsker du at lave aftale om en, så sker det ved henvendelse til undertegnede.

Henrik Strandgaard
Sportschef craa.dk


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 29/05/16 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •