Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Har du lyst til at lege Kevin?

Danish
Supertourisme
Turbo 

04/02/16 

Tænker du: Det kunne være fedt at køre Formel 1 lige som Kevin Magnussen? Så får du nu muligheden!
Når den store motorsportsmesse åbner i Herning, vil Danish Supertourisme Turbo også være med, og selvfølgelig står der en supertourisme-racer på den stand. Men der vil altså også være en snert af F1.
 

DST er med på en stand i samarbejde med Lars Ebbesen og hans Legend Car Team. Fra Padborg Park kommer så - ud over en supertourisme-racer - en F1-simulator. Selv om den står stille, er den alligevel meget krævende for enhver, der sætter sig i den.

Den gæst på DST-standen, der i den kommende weekend kører den hurtigste tid, vinder et F1-Event, hvor vinderen kommer ud og prøve kræfter med en ægte F1 på Padborg Park. Det er en gevinst til en værdi af 10.625 kroner.

I F1-simulatoren kan den næsthurtigste vinde to indgangsbilletter til åbningsløbet i DST på Padborg Park og én high-speed tur i en supertourisme-racer, og tredjehurtigste på standen på motorsportsmessen i Herning vinder tre omgange på Padborg Park med sig selv bag rattet i en Porsche og en high-speed-tur med en racerkører.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Racing Team Næsbjerg Gulve
  •