Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Endnu et farvel til DM rally fra en af rallysportens topkørere

Rally 
03/02/16 

Beslutningen er taget, Tim Svanholt har sat sin Mitsubishi Lancer Evo X til salg og der er ikke udsigt til at den skal erstattes foreløbig.
 

Der ligger mange overvejelser bag denne beslutning ligesom der også er flere årsager til beslutningen - dog er de primære årsager, en stigende travlhed i virksomheden Svanholt Automobiler samt en vis mæthedsfornemmelse af, at dyrke sporten på eliteplan.

"- Med mere end 200 rallies i rygsækken, nogle år med banesport samt en barndom med aktive forældre indenfor sporten, har motorsporten altid været en stor del af mit liv og jeg glæder mig enormt over alle de fantastiske oplevelser den har givet mig, samtidig føler jeg også, at tiden er inde til at have større fokus på andre ting i livet", udtaler Tim Svanholt.

Svanholt Motorsport


Læs mere om:
  • Tim Svanholt
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: