Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Monte-Carlo Historique

Dansk fremgang fortsætter i ”Monte”

Rally Monte-Carlo
Historique 

01/02/16 

Danskere kun halvandet sekund fra førstepladsen
Danske kørere markerer sig fortsat fornemt i Rallye Monte-Carlo Historique. Efter fire specialetaper på både tørre og våde, men helt snefri veje ligger Toni Hansen (Horsens) og Per Brodersen (Lem) som nr. 5 ud af 314 startende i deres Audi 80 GLE fra 1979.
 

”De tørre veje med mange hårnålesving er gode for Porscherne, men det, vi satte til på dagens første specialetape, har vi kørt ind igen,” mente Toni Hansen ved etapemålet i Valence ved Rhônefloden søndag aften. De er halvandet sekund fra løbets førseplads.


Toni Hansen (Horsens) og Per Brodersen (Lem) kører med stor rutine i det helt snefri Rallye Monte-Carlo Historique. Efter fem ud af 14 specialetaper ligger de nr. 5 ud af 314 startende i deres Audi 80 GLE fra 1979.
(Foto: Michael Eisenberg)

Jens Gandrup Jørgensen (Odense) og Kristian Flensbak Jørgensen (Aarhus) har kørt sig op fra nr. 50 til en placering som nr. 31 i deres Alfa Romeo Alfetta GTV fra 1977.

”Vi er kun knapt 10 sekunder efter løbets førende, og rallyet er kun lige startet, så meget kan ske endnu,” vurderer Jens Gandrup.


Jens Gandrup Jørgensen (Odense) og Kristian Flensbak Jørgensen (Aarhus) har kørt sig frem til en placering som nr. 31 i deres Alfa Romeo Alfetta GTV fra 1977.
(Foto: Michael Eisenberg)

Debutanterne Søren Bunk (Skanderborg) og Jakob Knudsen (Skanderborg) har gjort det særdeles godt i deres Porsche 911 SC fra 1979. Fra en placering på første etape som nr. 178 har de nu kørt sig frem til at være nr. 109.

”Vi er vej at vænne os til gamet,” konstaterede Søren Bunk med et smil ved etapemålet i Valence..


Rallye Monte-Carlo Historique er ikke kun sne og is, men også drivende regn på bjergvejene. Det afskrækker dog ikke debutanterne Søren Bunk (Skanderborg) og Jakob Knudsen (Skanderborg), der har kørt deres Porsche 911 SC fra 1979 godt frem til en placering som nr. 109.
(Foto: Michael Eisenberg)

Rallye Monte-Carlo Historique fortsætter mandag med en etape med fire specialprøver i Ardechebjergene vest for Rhône.

Resultater

Toni Hansen (Horsens) og Per Brodersen (Lem) ligger på en femteplads ud af 314 startende i deres Audi 80 GLE fra 1979. De har 262 strafpoint (svarende til, at de har ramt de hemmelige tidskontrol med en samlet fejlmargen på 26,2 sekunder, enten ved at komme for tidligt eller for sent.

Jens Gandrup Jørgensen (Odense) og Kristian Flensbak Jørgensen (Aarhus) er nr. 31 i deres Alfa Romeo Alfetta GTV fra 1977. De har 345 strafpoint.

Søren Bunk (Skanderborg) og Jakob Knudsen (Skanderborg) er nr. 109 i deres Porsche 911 SC fra 1979. De har 819 strafpoint.

Morten Dam (Specialpressen) og Michael Eisenberg (Intercom)


Læs mere om:
  • Monaco
  • 03/02/16 - Monaco - Rally Monte-Carlo Historique
  •  
     

    Rally Monte-Carlo Historique nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: