Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formula E

Jacques Villeneuve stopper hos Venturi

Formula E 
31/01/16 

Den tidligere Formel 1 verdensmesters Formel E-karriere er foreløbig slut efter kun tre løb!
Jacques Villeneuve og Venturi-teamet skilles i ”gensidig forståelse” . Dermed deltager Villeneuve ikke i det forestående ePrix i Buenos Aires og ikke i flere løb i denne sæson for Venturi, der har base i Monaco.
 

Ifølge en pressemeddelelse fra teamet er det uoverensstemmelser om den fælles fremtid, der er årsagen til bruddet med den tidligere verdensmester. Jacques Villeneuve var helt ”ny” i Formel E-sammenhæng, da han erstattede Nick Heidfeld ved sæsonstart. Nick Heidfeld var skiftet til ”Mahindra”.
Egentlig havde Villeneuve tætte venskabelige bånd til Venturis teamledelse, hvilket nok ikke er aktuelt længere!

Jacques Villeneuve havde store mål med sin nye karriere i Formel E, men de tre forsøg var ikke præget af den store succes. Ved debuten i Peking rakte det til en 14. plads efter en uforskyldt kollision med Team Aguri´s Antonio Felix da Costa, i Putrajaya (Malaysia) sluttede han på den utaknemmelige 11. plads lige uden for pointene og i det seneste løb i Punta del Este (Uruguay), satte et uheld i kvalifikationen en stopper for videre deltagelse.

Venturi har allerede fundet fundet en afløser for den tidligere Formel 1 verdensmester! Britiske Mike Conway, der er tidligere testkører for Honda, starter i Buenos Aires og kører resten af sæsonen.

”Formel E-mesterskabet er meget attraktivt for bilfabrikkerne, som her har en enestående mulighed for at præsentere ny og alternativ teknologi” udtaler Mike Conway, der senest har kørt for Toyota i WEC.

Them

Læs mere om:
  • Jacques Villeneuve
  •