Christina Nielsens Ferrari team starter fra 11. position på Daytona

SportsCar
Championship

30/01/16

Christina Nielsens Ferrari 458 GT3 starter fra 11. startposition, når starten i aften kl. 20.40 dansk tid går til den 54. udgave af 24 timers løbet på Daytona, Florida, der samtidig udgør 1. afdeling af det amerikanske IMSA mesterskab.

Kvalifikationen i alle klasser blev præget af regn. Der var derfor lige store dele fokus på at sætte en god tid, som på at undgå skader på bilen og de biler der var på banen, da det var mest tørt havde en stor fordel. Det endte derfor med at en Porsche fra GTLM klassen endte på den generelle Pole Position ligesom Christinas Ferrari starter foran mange af de hurtigste biler i klassen for prototyper.

(Foto: Bob Chapman, Autosport Images)

”Vi er glade for ellevte startposition og teamet tog de rigtige beslutninger. Nu har vi en enkelt træning tilbage og så er det endelig tid til løbet” sagde Christina efterfølgende.

Christina deler Ferrarien med startnummer 63 med hendes faste holdkammerat for sæsonen, den tidligere Grand-Am mester italienske Alessandro Balzan. Til 24 timers løbet på Daytona får de to kørere hjælp af amerikanske Jeff Segal, der også er tidligere Grand-Am mester, samt tyske Robert Renauer.