Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Peugeot Total Dealer Team DK indstiller aktiviteterne

Rally 
22/01/16 

Peugeot Total Dealer Team DK har i 2015 oplevet en meget flot sæson i dansk rallysport med intet mindre end to Danmarksmesterskaber.
Christian Jensen og Freddy Pedersen blev Danmarksmestre i kongeklassen i 208T16, mens Kim Madsen og Anja Posorski høstede et Danmarksmesterskab i 2WD-divisionen med deres Peugeot 208 R2.
2015 bliver imidlertid også den sidste sæson for Peugeot Total Dealer Team DK.
 

”Teamet har været en del af en flerårig satsning med først vores 207-modeller og senest de nye 208-modeller,” udtaler Kjeld Seidler fra Peugeot Danmark, der er teamchef for Peugeot Total Dealer Team DK.

”Det har været nogle fantastiske år med flere mesterskaber, men vi føler, at det er det rigtige tidspunkt at stoppe nu. En del af vores bevæggrunde for at tage denne fælles beslutning har været, at rallysporten i Danmark i højere grad bevæger sig væk fra at tiltrække semi-professionelle fabriks/importørstøttede teams til at være en sport for bredden – dette kan på sigt vise sig at være det rigtige for sporten, det må tiden vise. Det har naturligvis været en svær beslutning, men når det er sagt, så er det dejligt at slutte på toppen,” fortæller Kjeld Seidler og understreger: ”Det er en periode, som vi med stolthed kan kigge tilbage på.”

”Vi vil benytte denne lejlighed til at rette en stor tak til alle vores sponsorer og samarbejdspartnere, for uden dem kunne et projekt af denne størrelse ikke gennemføres. Peugeot Total Dealer Team DK’s rallybil 208 T16 i R5-trim er blevet sat til salg. Om det er et endegyldigt stop for vores rallyaktiviteter kan man aldrig vide, det må fremtiden vise”, slutter Kjeld Seidler.

Peugeot Total Dealer Team DK


Læs mere om:
  • Anja Posorski
  • Christian Jensen
  • Freddy Pedersen
  • Kim Madsen
  • Kjeld Seidler
  •