Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Citroën DS3 Cup

Nyt kvindeligt islæt i Citroën DS3 Cup

Citroën DS3 Cup 
14/01/16 

Karin Elise Fossen har i 2015 for alvor gjort sit til, at også kvinderne markerer sig stærkt i Citroën DS3 Cup. Men den kommende sæson er der kamp om at blive bedste kvindelige kører i mærkeklassen.
 

21-årige Louise Frost træder ind i klassen, og Frederikssund-kvinden satser på at træde ind på scenen med et brag.

- Jeg stiller helt klart op for at komme i top 10. Jeg har ikke den store erfaring, men jeg tror på, at jeg kan gøre noget, siger Louise Frost.

Louise Frost stiller op i mesterbilen fra 2015, så det tekniske grundlag for at markere sig er i hvert fald på plads. Det er dog ikke et alenlangt cv fra banesporten, et af de nye ansigter i klassen stiller med.

- Jeg har kørt en del trackdays i en Porsche Cayman, og jeg har deltaget i en DEC-løbsweekend, hvor vi dog desværre måtte udgå fra løbet. Jeg ville dog gerne noget mere, køre rigtige løb, og kiggede så på Citroën DS3 Cup, som virker som det helt rigtige sted at starte. Og jeg arbejder på at komme godt forberedt til sæsonstart, siger Frost videre.

Louise Frost, der ikke har interessen fra sporten fra fremmede – både storebror og faren kører banerace – får lejlighed for at teste bilen i Danmark, inden det går sydpå til træningslejr for flere DS3-kørere i Italien. En uge får den danske racerkvinde til at finde formen inden sæsonstarten.

Louise Frost debuterer ved sæsonstart den 23.-24. april på FDM Jyllandsringen.

Insight Racing DK


Læs mere om:
  • Louise Frost
  •      ASETEK SIMSPORTS