Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

ARTTHEA SPORT klargøring og godkendelse

24H Series 
13/01/16 

Tirsdag den 12 januar gik med at klargøre Porschen til årets første løb i ”24H SERIES” løbsserien, som igen i år er en FIA-godkendt løbsserie. Porschen skulle allerede om mandagen igennem en kontrol, specielt i forbindelse med kølesystemet. Tirsdag skulle den så igennem endnu en kontrol på resten af udstyret i bilen.
 

Samtidig med dette skete, brugte de 4 kørere (Klaus Werner, Jens Feucht, Nanna Gøtsche og Martin Gøtsche) tiden på at se på banen, få godkendt eget udstyr samt at lære området at kende. Sidst på tirsdagen skulle et par teknikere fra Porsche opdatere det elektroniske udstyr, sådan at alt er klart.


Et vigtigt punkt i forberedelserne, er gåture trundt på banen

Klargøringen fortsætter onsdag, hvor teamet også har Porschen på banen for første gang kl. 1400 (Dubai Tid – svarende til kl. 1100 DK-tid).

Klaus Werner starter træningen efterfulgt af Jens Feucht, og så kommer Nanna og Martin efterfølgende.

Steen Gøtsche
TecKart
www.TecKart.dk


Læs mere om:
  • Martin Gøtsche
  • Nanna Gøtsche
  • Dubai Autodrome
  • 15/01/16 - Dubai Autodrome - 24H Series
  •