Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Jens Reno Møller gør comeback på de danske baner

Danish
Supertourisme
Turbo 

13/01/16 

For motorsportsinteresserede er navnet Jens Reno Møller ganske kendt. Op igennem nullerne gjorde Jens sig bemærket dels i den danske DTC klasse, og dels i både Le Mans serien og i Le Mans 24h, hvor han deltog i LMP1 klassen. Sidst Jens kørt motorløb var i DTC i sæson 2010, og her sluttede han sæsonen på en flot fjerdeplads, og så kan Jens prale af, at han vandt det sidste DTC løb der blev kørt med standardvogne.
 

Til sæson 2016 stiller Jens op i Supertourisme, og det gør han i samarbejde med Kristensen Motorsport. Dermed bliver Jens Reno Møller holdkammeret med Nicki Kristensen, og det kan godt gå hen og blive en dynamisk duo i klassen.


Sidst vi så Jens Reno Møller på de danske baner var i en Seat Leon i 2010
(Foto: Keld Dohm)

Jens har endnu ikke kørt i den nye racer, men han glæder sig til at komme i gang igen. ”For mig handler det om at jeg har savnet at køre ræs, og jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og køre igen” fortæller Jens og han fortsætter ”i første omgang er placeringerne ikke så vigtige, men når man først sidder med rattet i hænderne så er der ingen tvivl om, at jeg vil frem i feltet”

Udover at Jens Reno har kørt DTC så er han en af de relativt få danskere der har deltaget i Le Mans 24h i den store LMP1 klasse. I 2004 kørte han sammen med John Nielsen og Casper Elgaard i en Lister Storm LMP1 racer, og den kørte de sammen frem til en 9. plads. I 2006 kørte han i samme team sammen med Gavin Pickering og Nicolas Kiesa. Her var de dog plaget af uheld, og måtte desværre udgå søndag formiddag.

Kristensen motorsport er både glade for og stolte af, at Jens Reno Møller bliver en del af teamet. Teamchef Ole Gram fortæller: ”Jeg har kendt Jens i mange år, og var blandt andet med på Le Mans i 2006, så da muligheden bød sig for at lave et to bils team med Jens som den ene kører, så tog det ikke mange sekunder at sige ja til det. Jens bibringer helt sikkert teamet en masse erfaring, så nu er det bare op til os som team at sørge for at begge kørere har en helt optimal bil allerede til sæsonstarten”

Snarest vil der komme mere nyt om teamet, design af bilen, samarbejdspartnere osv., så følg med i medierne.

Kristensen Motorsport

Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  •