Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Christina Nielsen fejrede fødselsdag med speederen i bund

SportsCar
Championship 

12/01/16 

Den danske racerkører Christina Nielsen fejrede søndag sin 24-års fødselsdag med næsten 300 km/t. Det skete ved den officielle test forud for årets 24 timers løb på Daytona, der blev afviklet på den legendariske bane fra fredag til søndag.
 

Testen var Christina Nielsens første for hendes nye team Scuderia Corsa og det var samtidig første gang hun skulle arbejde sammen med hendes faste holdkammerat italienske Alessandro Balzan samt de to ekstra kørere til 24 timers løbet på Daytona, amerikanske Jeff Segal og tyske Robert Renauer.


(Foto: Scuderia Corsa)

Testen forløb efter planen og teamet var ved næsten alle syv test sessions i den bedste halvdel af GTD feltet, der talte 22 biler. Den nye – og forventet hurtigere Ferrari 488 – er endnu ikke homologeret i GT3 specifikation, og teamet testede derfor i Ferrari 458. Det kan måske koste på omgangstiderne, men kan vise sig at være en fordel, da det er en gennemprøvet og testet version, der måske giver større muligheder for at komme problemfrit gennem 24 timers løbet, der afvikles 29-30. januar.

Efter testen, der sluttede natten til mandag dansk tid, var det en glad Christina Nielsen, der fortalte om oplevelsen med det nye team. ”Det har været en kanon oplevelse, at arbejde sammen med teamet. Det har været rigtig godt for os, at have de her dage sammen og lære hinanden bedre at kende. Jeg synes, vi har lavet nogle gode fremskridt og vi har fået testet rigtig mange set-up muligheder på bilen, så jeg føler, vi nu er godt på vej mod det endelige set-up til løbet”.

“Og så er der selvfølgelig ikke en bedre måde at bruge sin fødselsdag på” slutter Christina med et smil.


(Foto: Scuderia Corsa)

Jan Magnussen og Michael Christensen deltog også ved testen, for henholdsvis Corvette og Porsche i GTLM klassen.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Daytona
  • 10/01/16 - Daytona - SportsCar Championship
  •