Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Kevin i fuld gang med forberedelserne til 2016

Diverse 
08/01/16 

Selvom vi fortsat kun skriver primo Januar 2016, er Kevin Rossel i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson.
Således var Kevin allerede d. 2 Januar at finde på Vojens Gokart Bane, hvor der blev kørt og testet i bidende kulde.
 

Karting er for mig et af de absolut bedste træningsmidler, man er altid på rattet formen skal være i absolut top, og denne træning vil forsætte de kommende måneder, hvor der også vil blive til test i Italien, men også med deltagelse ved Winthercup i den nye OK klasse – tidligere KF, i South Garde sidst i Februar. Og hvis nogen går og tror dette bliver workover, så kan de godt tage fejl, jeg kommer for at vinde – udtaler Kevin. Jeg glæder mig også til at møde masser af mine tidligere konkurrenter fra karting, som jeg ikke har set siden VM i 2014, hvor jeg endte på en 6 plads.

Jeg er fortsat super kørende i karting, og glæder mig vildt til at komme af sted.

Ved siden af, bliver der løbet masser af kilometer på løbebåndet kombineret med styrketræning, så jeg er sikker på at når sæsonen skydes i gang – er jeg klar!

Efter en super debut i DST 2015, bliver deri kulisserne arbejdet intenst på 2016, og inden længe melder jeg ud hvad denne kommer til at bestå af – men jeg er sikker på det bliver spændende. Jeg har hen over efteråret med succes testet forskelligt, men min beslutning bliver efter hvad jeg mener, er den bedste racerbil, både nu men også noget som jeg kan bruge som racerkører senere.

Kevin Rossel Motorsport


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  •