Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Topkører kommer med nyt team

Danish
Supertourisme
Turbo 

18/12/15 

Han fortsætter, hvor han slap. Jesper Egebart viste sig som den hurtigste i 2015-sæsonens finaleløb på Padborg Park, og der er åbenbart fortsat fuld fart på den unge topkører. Allerede nu kan Jesper Egebart nemlig præsentere sig selv og et nyt team, der vil køre med om mesterskabet i Danish Supertourisme Turbo 2016.
 

Jesper Egebart var allerede hurtig som gokartkører, og to gange vandt han mesterskabsguld i Formel Ford, og han har vundet Rookie-mesterskabet i DTC. Jesper Egebart kom først så sent med i DST 2015, at han ikke kunne nå op i top-3, selv om han gav flere prøver på sin fartglæde.

Jesper Egebart har i samarbejde med sin far, Per Egebart, dannet et nyt team.
- Vi stiller op næste år i et team, der hedder Nordic Racing. Jeg kommer selv til at sidde bag rattet i den ene supertourisme-racer, forklarer Jesper Egebart.

Nordic Racing vil gerne stille op med to biler. Og Jesper Egebart er nu på udkig efter en teamkollega.
- Vi arbejder på at få endnu en kører ind i teamet, og vi holder alle døre åbne, siger Jesper Egebart.

Teamchef bliver Per Egebart, men Jesper Egebart vil også have et ord at skulle have sagt, og han har store forventninger til det nye topteam.
- Vi får nogle dygtige folk med fra den tidligere FP Racing, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi stiller med et kompetent team. Vi har kendt hinanden i nogle år nu, og vi fungerer som én stor familie. Det er jeg rigtig glad for.

Det bliver ganske givet ikke noget problem at finde en makker til Jesper Egebart i Nordic Racing. Der er allerede mange, der har været på Padborg Park og prøvet at køre i den mere og mere populære supertourisme-racer, og én af dem kan altså få sin drøm opfyldt sammen med Jesper Egebart i Nordic Racing.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Jesper K. Egebart
  • Padborg Park
  • 01/05/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •