Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Verner Bruun Biler Racing søger ny kører

Job & handel 
12/04/16 

 
 
 

Verner Bruun Biler Racing søger ny kører

Efter en fantastisk 2015 sæson har VBBR købt en ekstra bil der nu lejes ud.

Derfor søger vi en kører til at leje sig ind i teamet. Alle foranstaltningerne er på plads, der er købt ny lastbil og telt der kan akkommodere biler og personale.

Der er vigtigt at den kommende kører er ambitiøs, da det er den generelle indstilling i teamet. Vi går stærkt efter top resultater i 2016 og glæder os til at komme i gang.

På sponsor siden vil der også være plads til dine egne sponsorer.

Hvis dette har din interesse så kontakt da venligst Kasper Bruun på 27153533

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.