Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Yokohama SuperCup kalenderen er på plads

Yokohama
SuperCup 

15/12/15 
Yokohama

Yokohama SuperCup kalenderen for 2016 kommer langt hen ad vejen til at ligne kalenderen for 2015, og det betyder 6 weekender i Danmark og en enkelt i udlandet.
 

Datoer ser således ud:
23. – 24. aprilJyllands RingenÅbningsløbet DTC Weekend
14. – 15. maj Ring DjurslandDer køres sammen med Syver Cup
21. – 22. majPadborg ParkDEC Weekend
11. – 12. juniRing DjurslandDTC Weekend
13. – 14. augustRudskogen NorgeDer køres sammen med SSC
26. – 27. augustJyllands RingenGrand Prix Danmark med DTC
24. – 25. septemberJyllands RingenFinaleløbet med DTC

I de weekender der køres med DTC vil der være live TV fra løbene i stil med 2015.

Til løbet på Ring Djursland skal Yokohama SuperCup køre sammen med Syver Cup, og på Rudskogen starter feltet sammen med SSC og norsk GT4.

I 2015 kunne man smide en enkelt løb væk i den samlede stilling, dette er til 2016 ændret til, at man kan fjerne 3 løb, således at man kan smide en hel weekend væk uden helt at miste chancen for en topplacering.

Meget tyder på, at 2016 bliver en spændende sæson for Yokohama SuperCup, Kim Lund Johansen har tænkt sig at forsvare sit mesterskab med den samme Seat Leon som i 2015. Lasse M. Sørensen i Opel Astra har meldt klart ud, at han går direkte efter mesterskabet i 2016, og han satser på at bilen bliver endnu mere konkurrencedygtig. Også Jakob Borum, der blev nummer 5 har forhåbninger om at kunne true Kim i mesterskabskampen, ikke mindst fordi han stiller til start i en nyindkøbt Honda Integra DC5. Og Allan Kristensen, der var ude for et alvorligt uheld på Ring Djursland melder, at han er klar til at deltage i 2016, og med den fremgang han viste henover sidste sæson, så kunne han sagtens gå hen og blande sig i topstriden.


To af topkandidaterne til titlen i 2016 er Kim Lund Johansen i Seat Leon, og Lasse M. Sørensen i Opel Astra
(Foto: Keld Dohm)

Udover at en del af frontrunnerne fra 2015 stiller op, så er der allerede nu bekræftet et antal nye deltagere, bl.a. Jens Steffensen, der er i fuld gang med opbygningen af en Audi A3, Keld Graabæk stiller også op, det er dog ikke helt afklaret hvilken bil han kommer med, men det kunne meget vel være en BMW. Og flere andre deltagere melder også ud at de har tænkt sig at deltage igen i 2016. ”Det er ikke nogen hemmelighed, at vi havde lidt for få deltagere i klassen i 2015, men vi håber at vi med de justeringer der er lavet i reglementet, samt de opgraderinger vi laver på den tekniske kontrol, kan lokke flere ud og køre i 2016, og indtil nu er der ikke mindre end navngivne 18 teams der har meldt deres ankomst” fortæller klasserepræsentant Jakob Borum og fortsætter: ”Bestyrelsen for Yokohama SuperCup i samarbejde med DTC og DASU vil gøre alt for at skabe rammerne for noget godt race i klassen til næste år.”

Med ønsket om en glædeligt jul og et godt nytår ser Yokohama SuperCup frem mod et spændende 2016.

Yokohama SuperCup
www.supercup.dk

Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Yokohama SuperCup kalenderen er blevet ændret
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: