Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

Vinter test på Circuito De Almeria

Road Racing 
09/12/15 

Første vinter test på Circuito De Almeria er overstået med gode oplevelser.
Almeria banen er 4 km lang i meget kuperet terræn og meget hurtig bane med lange og store sving, på langsiden rammer jeg 285 km/t.
 

Jeg har kun haft gode oplevelser med denne syd Spanske bane. Først i sæson 2015 var jeg nede og teste på den selv samme bane, så jeg brugte ikke lang tid på at komme op i fart.

Jeg kørte med stor glæde på min ny opbyggede Honda CBR 1000 RR med ny affjedring og motor. Jeg er vældig tilfreds med det nye setup af motorcyklen, jeg fik også lavet bridgestone V02 SBK dæk test dernede, jeg fik testet forskellige dæktyper af og prøvet med forskellige opsætninger af affjedring.

Jeg er selv meget tilfreds med testen jeg fik øvet mig på nogle nye og forskellige køre tekniker, andre linjer og kørestil.

Jeg ser meget frem til næste test der bliver rigtig meget køretid, samt en ny spændende bane, hvor der bliver kørt World Superbike nemlig Circuito Jerez.

Næste test bliver der ialt 9 kører dage, kunne man ønske sig en bedre start på det nye år end og være nede og køre på nogle fantastiske baner.

God jul og rigtig godt Nytår.

Mathias Poulsen
Poulsen Racing


Læs mere om:
  • Mathias Poulsen
  •