Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Nicolaj Møller Madsen indleder samarbejde med Team Saugmann og Fitster

Audi Sport TT Cup 
02/12/15 

To nye spændende samarbejdspartnere, Team Saugmann og Fitster, skal optimere Nicolaj Møller Madsens træning og kost i 2016.
Fynske Nicolaj Møller Madsen har haft fart i bilen i 2015, og i det nye år skal der gives endnu mere gas. Derfor har racertalentet indledt et nyt samarbejde med Team Saugmann og Fitster.
 

Team Saugmann med Andreas Saugmann i spidsen, skal fremover være med til at optimere Nicolajs Møller Madsens fysiske træning i hverdagen. Team Saugmann vil tilrettelægge træningsprogrammer, kostplaner og stå for den daglige træning i tæt samarbejde med Nicolaj Møller Madsen.

- Jeg er meget glad for at få Team Saugmann med om bord. Jeg er helt sikker på, at det vil optimere min træning endnu mere. I de uger vi allerede har været i gang, har jeg virkelig kunnet mærke effekten af træningen med Andreas. Vi har stor fokus på at få opbygget min muskelmasse henover vinteren, så jeg kan komme i mit livs form til den nye sæson, og her er Andreas den perfekte træningspartner for mig, siger Nicolaj Møller Madsen.

Også hos Team Saugmann er der glæde over det nye samarbejde.

- Vi har fulgt Nicolaj Møller Madsen tæt i 2015, og er imponeret over hans talent og viljestyrke. Vi glæder os til at kunne bidrage med vores viden og træningsmetoder, så Nicolaj kan nå de mål, han har sat sig for de kommende år, siger Andreas Saugmann.

En anden vigtig samarbejdsparter i 2016 bliver Fitster der, via fitster.dk, leverer ernæringsrigtig kost, afvejet og færdigtilberedt lige til døren. Fitster kommer fremover til at levere fire måltider syv dage om ugen til Nicolaj Møller Madsen, så han altid er sikker på at få den rigtige kost på de rigtige tidspunkter.

- Fitster kommer til at stå for al min mad i samarbejde med Team Saugmann. Den nøje udvalgte kost bliver leveret direkte til mig uanset, hvor jeg befinder mig. Det betyder, at jeg kan have fuld fokus på min træning, og at mine måltider bliver optimeret 100%. Jeg tror på, at det kommer til at betyde rigtigt meget for min træning og udvikling i 2016, siger Nicolaj Møller Madsen.

Hos Fitster glæder man sig til fremover, at skulle levere sund mand til et af Danmarks største racertalenter.

- Vores koncept med ernæringsrigtig kost, der leveres direkte til kunden er helt unikt herhjemme, og vi er stolte over, at vi fremover skal levere vores måltider til Nicolaj Møller Madsen. Vi er sikker på, at han vil få udbytte af vores kost og den fleksibilitet, som det giver ham i hverdagen, siger ejer af Fitster, Viktoria Boyding.

Nicolaj Møller Madsen har allerede indledt samarbejdet med Team Saugmann og Fitster. I første omgang kommer samarbejdet til at løbe i resten af 2015 og hele 2016.


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •