Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Billetsalget til CHGP 2016 begynder den 1. december

CHGP 
01/12/15 

CHGPCopenhagen Historic Grand Prix åbner for billetsalget til næste års store motorsportsbegivenhed sammen med et godt juletilbud og en gratis CHGP plakat.
 

Det er efterhånden blevet en tradition, at Copenhagen Historic Grand Prix den første kalenderdag i julemåneden, åbner for billetsalget til Hovedstadens enestående motorsportsbegivenhed, der venter i weekenden den 30.-31. juli 2016.

Billetpriser* i forsalg til CHGP 2016:
Endagsbillet: 275 kr.
Weekendbillet: 450 kr.
Tribune tillægsbillet: 150 kr.
* plus evt. gebyr til billetlugen.

Billetter kan købes via billetlugen: www.billetlugen.dk

CHGP har også et juletilbud, der foruden en indgangsbillet, indeholder et gratis eksemplar af årets CHGP plakat 2016, der har en værdi af 50 kroner. Denne særlige julepakke kan købes i CHGP’s webshop på hjemmesiden og enten afhentes i vores sekretariat, indenfor normal åbningstid, eller fremsendes mod merpris med post.

Julepakke*. Billet + CHGP plakat 2016:
Endagsbillet + CHGP plakat 2016: 275 kr.
Weekendbillet + CHGP plakat 2016: 450 kr.
Tribune tillægsbillet: 150 kr.
* pakkeforsendelse koster 75,00 kroner.

Julepakke med indgangsbillet og CHGP plakat købes på hjemmesiden: www.chgp.dk.

Igennem årerne har de mange klassiske racerklasser, og det prestigefyldte Royal Pro-Am-løb, udviklet sig til et tilløbsstykke for alle aldersgrupper, og Copenhagen Historic Grand Prix er en unik mulighed for, ikke kun borgerne i København, men hele Danmarks befolkning, at opleve både historisk og moderne motorsport i rammer, der også omfatter et stort børne- og familieområde samt stand- og biludstilling.

Foruden de historiske klasser og specielarrangeret opvisningsløb, vil publikum også til næste års Copenhagen Historic Grand Prix, igen kunne opleve moderne motorsport i form af Danish Thundersport Championship, der i 2015 med stor succes, kørte en fuld tællende mesterskabsafdeling i forbindelse med den traditionsrige racerweekend.

CHGP


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 31/07/16 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •      ASETEK SIMSPORTS