Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Young Driver AMR afslutter WEC sæsonen i Bahrain

FIA WEC 
19/11/15 

World Endurance ChampionshipNicki Thiim kører igen med hos Young Driver AMR
2015 sæsonen i FIA World Endurance Championship afsluttes snart, ved lørdagens ottende og sidste runde i Bahrain. Young Driver AMR har sat sig målet at afslutte sæsonen med et godt resultat, og ved den sidste runde er Nicki Thiim tilbage i Young Driver AMRs Aston Martin Vantage GTE, for første gang siden 24 timers løbet på Le Mans i juni. Thiim bliver en del af den hurtige "Dansk Dynamite" trio med Marco Sørensen og Christoffer Nygaard i Aston Martin #95, der stiller op i GTE Pro klassen - topklassen i GT racing.
 

Young Driver AMR rejser til kongeriget Bahrain med gode minder. For tolv måneder siden, vandt holdet GTE Am VM titlen, på banen i ørkenen syd for Manama. Efter opgraderingen til GTE Pro klassen, har denne sæson var udfordrende og årets sidste løb vil også blive vanskeligt. Løbet starter lørdag eftermiddag lokal tid og afvikles i mørke i lidt over fire af dets seks timers varighed. Sandet, som konstant blæses fra ørkenen ind på banen, skaber yderligere udfordringer.


(Foto: Drew Gibson)

Holdet har kæmpet med konkurrenceevnen, efter en performance begrænsning der blev pålagt af arrangørerne til de seneste runder, men håber at være mere konkurrencedygtige i Bahrain efter en regel ændring, som giver Aston Martin lov til igen at starte med specifikationerne fra sæson-starten.
"Endelig har vi fået motorkraften tilbage. Begrænsningen handicappede os i anden del af sæsonen", siger Jan Struve fra Young Driver.
"Vores debut år i GTE Pro klassen har ikke været let, og vi går efter at afslutte vores tredje sæson i FIA WEC med et godt resultat. Vi får lov til at køre med den samme specifikation som i starten af sæsonen. Det betyder ikke nødvendigvis, at vi vil køre oppe i front, men vi er overbeviste om, at vi vil lukke hullet til Ferrari og Porsche, og forhåbentlig give dem et hårdt løb. "

Seks timers løbet i Bahrain starter lørdag den 21. november kl 13:00 timer (MESZ, kl 15:00 lokal tid). Eurosport sender den afsluttende time live, med start kl 18:00.

Young Driver AMR
www.youngdriver-amr.com


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Marco L. Sørensen
  • Nicki Thiim
  • Sakhir
  • 21/11/15 - Sakhir - FIA WEC - FIA VM
  •