Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Kendt politichef headhuntet til racefestival

Classic Race
Aarhus 

10/11/15 

En af landets mest erfarne politichefer Kai Vittrup, tidligere chefpolitiinspektør i København og leder af flere store FN-indsatser i Kosovo og Sudan, bliver ny sikkerheds og beredskabschef ved Classic Race Aarhus.
 

Kai Vittrup skal fremover tage sig af sikkerheden for de op mod 40.000 gæster og 300 racerkørere der ventes at deltage i racefestivalen d. 27.-29. maj 2016.

- Jeg har mange års erfaring med sikkerhed og det at lave beredskabsplaner, med mit engagement i Classic Race Aarhus kan jeg bruge den erfaring til at sikre at alle får en fantastisk oplevelse. Jeg har desuden altid været fascineret af smukke klassiske biler og på den måde kan jeg jo kombinere de to ting, lyder det fra Kai Vittrup.

Classic Race Aarhus, der er Nordeuropas smukkeste racerløb, har efterhånden nået en størrelse der gør det nødvendigt at tilknytte en af landets absolutte dygtigste på området for sikkerhed og beredskab.

- Der er ingen tvivl om, at med Kai Vittrup har vi opnået en styrke og kapacitet på området så vi kan sikre et den absolutte højeste sikkerhed under løbet. Vi er nået op i en størrelse, hvor det er absolut nødvendigt, og med Kai Vittrup har vi fået tilknyttet landets bedste på området, lyder det fra Niels Brøchner, præsident ved Classic Race Aarhus.

Kai Vittrups CV taler da også sit tydelige sprog, han har over 40 års erfaring ved politiet, blandet andet som chefpolitiinspektør ved ordenspolitiet i København, hvor han blandt andet har haft ansvaret for sikkerheden under EU-topmødet i København 2002. Internationalt har han været udsendt for FN til flere af verdens brændpunkter. Fra 2004-06 var han leder af FN´s politistyrke i Kosovo og i 2006 blev han udpeget som chef for politidelen af FN´s fredsbevarende mission i Sudan. Kai Vittrup fungerer i dag som seniorrådgiver for Certa Intelligence & Security der tager sig af sikkerhedsanalyser, efterretninger og sikkerhedsarbejde i ind og udland.

- Der er ingen tvivl om, at Classic Race Aarhus er landets mest profilerede racerløb og har stor international bevågenhed, det gør det jo til et særligt interessant arrangement. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, fortæller den tidligere chefpolitiinspektør der for øvrigt var ansat ved politiet i Aarhus tilbage i 1960’erne.

-Kai Vittrup har et stort netværk blandt de forskellige myndigheder, og det er en klar styrkelse af vores i forvejen gode samarbejde med Aarhus Kommune, brandmyndighederne og Østjyllands Politi, oplyser Niels Brøchner.

Kai Vittrup blev i 1997 tildelt ordenen Ridder af 1. grad af Dannebrog. Han tiltræder fra dags dato Classic Race Aarhus på frivillig basis.

CRAA


Læs mere om:
  • 29/05/16 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •