Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

DTC-brødre skal teste LMP3-racer til European Le Mans Series

ELMS 
09/11/15 

Martin V. Jensen og Nicholai Eberhard afsluttede for halvanden måned siden deres anden sæson i DTC-serien. Det blev til flere pokaler og topresultater for de to racerbrødre fra Hinnerup, som arbejder frem mod en klar, fælles målsætning.
 

”Vi vil begge to gerne deltage i 24-timers løbet på Le Mans – og helst vil vi dele den samme bil,” siger Nicholai Eberhard.


Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen skal torsdag teste denne LMP3-racer

Et nyt skridt mod målet tager de i denne uge. Det danske team, KEO Racing, arbejder frem mod en start i den nye LMP3-klasse, som indgår i European Le Mans Series, og man har inviteret en række potentielle kørere til at teste en bil magen til den, KEO Racing planlægger at indsætte i næste års mesterskab.

”Nicholai og jeg skal torsdag teste på Catalunya-banen ved Barcelona, og vi glæder os til at prøve LMP3-raceren,” siger Martin V. Jensen. ”Det bliver meget spændende at prøve en LMP3-racer, for selv om den har nogle færre hestekræfter end vores DTC-racere – den har godt 420 hk – så vejer den blot 900 kilo.”

Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen håber på at få en god test, som kan danne grundlaget for et internationalt program til næste år.

”Vi er naturligvis fortsat med i næste års DTC-serie, men vi har en målsætning om at supplere med deltagelsen med en fuld sæson i European Le Mans Series,” siger Martin V. Jensen, ”og her bliver det spændende at prøve en LMP3-racer, så vi kan få nogle input og indtryk, som kan indgå i vores overvejelser om at skabe et ekstra program.”

”Jeg glæder mig vildt til at teste LMP3-raceren i Spanien,” tilføjer Nicholai Eberhard. ”Det bliver sjovt at køre på Formel 1-banen, men også spændende at prøve en prototype.”

HM Racing


Læs mere om:
  • Martin V Jensen
  • Nicholai Eberhard
  •