Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

DM slutspurt gav DM bronze

DM Rally 
04/11/15 

Det var en veltilfreds Jacob Jensen/Broby, som sammen med en stabile codriver Claus Kammersgaard/Grindsted kørte bronze medaljen hjem til årets DM finale i rally/Rally Denmark i Ans, på målrampen kunne de hyldes af temaet/Team RacerShoppen og af tilskuerne, en 5. plads i klassen/den hårdeste klasse i dansk toprally, og hurtigst i klassen på løbets Power Stage, gav DM bronze, en resultat af en lang sæson, hvor det er gået op og ned
 

Løbets startede fredag aften med en super udfordrende prøve, i buldrende mørke, hvor samarbejdet i bilen, og tro på noterne betyder enten vundne eller tabte sekunder.


(Foto: Allan Post)

’Kørslen i mørket gik som forventet, dog manglede jeg pejlepunkter i mine noter (min egen fejl), eller var jeg godt tilfreds med tempo og indsatsen’ siger Jacob efter løbet.


(Foto: Rally Foto)

På lørdagens første prøver kunne Jacob og Claus ikke matche tempoet fra de hurtigste i klassen, og Jesper Bisted i Suzuki Swift, som var den reelle trussel i kampen om bronzen, han var bare hurtig på morgenens prøver. Der var nogle bremsepunkter som glippede, det koster hurtigt sekunder, og en enkelt notefejl, hvor der blev sagt/hørt V4, men det var en V2, og så måtte Jacob multitaske, dvs. bremse, dreje og tænke i et splitsekund, dette kostede dog 10 sekunder, men humøret var stadig i top, og troen på en god slutspurt var der stadig.


(Foto: Allan Post)

’Vi delte telt med Jesper Bisted, lidt sjovt, når vi nu konkurrerede om bronzen, men det er på prøverne vi konkurrerer, til service hjælper vi gerne hinanden, hvis der er problemer, det er fantastisk’, siger Jacob.


(Foto: Allan Post)

Løbets afslutning skulle afgøre bronzen, og Jacob og Claus blev enige om, at give den alt hvad remmer og tøjler kunne holde, og med hurtigste tid i klassen på løbets sidste prøve/Power Stage gav de tre point ekstra point, som sikrede holdet årets bronze medalje, liige et mule hår foran Jesper Bisted og Arly Larsen.


(Foto: Viggo Johansen)

Sæsonen startede godt, med fart og tempo og energi, og sluttede godt, med det rigtige spændings niveau, en bronze medalje i Danmarks klart bredeste klasse er ikke så ringe endda, her er der så mange hurtige og talentfulde chauffører, så Jacob er meget tilfreds med sin egen og teamets indsats.


(Foto: Allan Post)

Efter løbet kunne teamet klappe hinanden på skulderen, efter en godkendt sæson, hvor der i nogle løb har været catering af sponsorer, og ellers professionel servicering af teamets Peugeot 208 – nu kunne en kølig øl nydes i ægte fynsk Polle fra Snave stil – Såå der lagkage…

Allan Post


Læs mere om:
  • Ans
  • 31/10/15 - Ans - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: