Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Simon Larsen tager sølv i DM Rally

DM Rally 
02/11/15 

Efter en intens kamp - kom Simon til at mangle sølle 3 point op til guldet
Simon Larsen og Carina Møller sikrede sig en 2.plads i DM-Finalen i Ans, og samtidig en Sølv medalje i det samlet DM-Mesterskab. Selv med en bil der gav lidt problemer.
 

”Vi lå inden løbet på en 2. plads i DM serien med 13 point op til den førende, Kim Madsen. Vi fik 20 point og 2 point på Power Stage. Vi kæmpede med en kobling der fedtede på de sidste 3 prøver, og vi ville ikke ødelægge noget, så vi tog den med ro. Da vi kom i mål manglede vi 3 point i at nå guldet.” Udtaler Simon Larsen.


Simon Larsen vinder sølv efter en intens kamp ved den 6. Afdeling og finale i Ans i Jylland den forgangne weekend.

Samarbejdet med Carina Møller gik som forventet, og fungerede perfekt fra første meter.

”Fredag aften var en speciel start på et nyt samarbejde, da prøverne var krævende og i mørke. Simon var klar og tvivlede ikke på noterne, det gav en god selvtillid i bilen. Lørdag blev fuldt op af god rytme og Simon viste overskud til at støtte op om mig, da jeg var ramt af lidt maveonde. Det var en rigtig god oplevelse og være med i et team der støtter hinanden og arbejder rigtig godt sammen!” Fortæller Carina Møller.


Simon Larsen vinder sølv efter en intens kamp ved den 6. Afdeling og finale i Ans i Jylland den forgangne weekend.

Simon Larsen fik overrakt sølvmedaljerne på målrampen sammen med sin normale 2. kører Henrik Skott, som der ikke kan køre i øjeblikket pga. en brækket hånd.

Simon Larsen og resten af teamet ønsker Kim Madsen og Anja Posorski tillykke med Mesterskabet.

Simon Larsen RallySport


Læs mere om:
  • Simon Larsen
  • Ans
  • 31/10/15 - Ans - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: