Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ny klassesejr til Opel ADAM i DM rally

DM Rally 
03/11/15 

Jacob Madsen og Line Lykke Jensen beviste igen, at de er Danmarks hurtigste i R2 klassen med endnu en klassesejr i sidste afdeling af danmarksmesterskabet i rally.
 


De glødende bremser fortæller deres egen historie om et højt tempo i Jacob Madsen og Line Lykke Jensens Opel ADAM på de første hastighedsprøver fredag aften.

20-årige Jacob Madsen fra Dianalund og co-driver Line Lykke Jensen fra Stenløse beviste endnu en gang, at de er Danmarks hurtigste i klassen for forhjulstrukne biler under 1,6 liter.

I en ADAM R2 vandt de klassen og blev nummer seks generelt i Rally Danmark, der blev kørt i weekenden med Ans som rallycentrum. Opel holdet gentog dermed succesen fra sidste afdeling af DM i rally, hvor de også tog en klassesejr.

Efter de første to hastighedsprøver fredag aften lå holdet endda som nummer to generelt foran flere kraftige firehjulstrukne biler og godt et halvt minut foran den næsthurtigste bil i R2 klassen.

Klassesejren kom på et godt tidspunkt for Jacob Madsen og Line Lykke Jensen, der har haft en meget blandet sæson i ADAC Opel Rallye Cup, hvor de kører i en Opel ADAM i en Cup version. I sidste afdeling af den tyske Opel ADAM cup udgik de med en teknisk defekt og kunne dermed ikke forbedre den samlede fjerdeplads i cup’en, som de lå på før løbet.

”Det har ikke været en god sæson for os i Tyskland i år. Derfor var det rigtig rart at slutte sæsonen af med denne sejr, ” siger Jacob Madsen.

Opel Danmark
Erik Morsing


Læs mere om:
  • Jacob Madsen
  • Ans
  • 31/10/15 - Ans - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: