Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

”Det tempo skulle vi have haft hele året”

DM Rally 
03/11/15 

Det blev ikke til nogen medalje for Jesper Bisted og Arly Larsen, da årets sidste rally blev kørt i området mellem Viborg, Hammel og Ulstrup. Mandskabet havde god fart i den hvide og grønne Suzuki Swift Maxi 1600, men manglede lige det sidste til at tage bronzen. To sekunder og to point betød, at man måtte tage til takke med fjerdepladsen i Danmarksmesterskabet for de to-hjulstrukne biler op til 1600 cm3
 

”Det har ikke været vores år, og det var meget træls. At vi taber bronzen med to sekunder, ja, det er bare mega-surt,” siger Jesper Bisted.

Han og Arly Larsen kunne dog også tage noget positivt med hjem fra Rally Denmark. De havde længe rigtig høj fart i bilen.


Farten var der, men til sidst drillede mekanikken for Jesper Bisted og Arly Larsen.

”Vi syntes egentlig ikke, at vi kørte stærkt, men vi kørte rent faktisk stærkt. Det var først, da vi så tiderne, at vi fandt ud af, det gik godt,” siger Jesper Bisted. ”Det var bare det tempo, vi skulle have haft hele året.”

”Det gik meget lige ud på hastighedsprøverne, men der var nogle krævende passager, hvor man kunne bremse sent og holde stor hastighed. Jeg fik flyttet på nogle bremsepunkter, men på prøve 8 fik jeg rykket dem to meter for meget. Vi røg ud i nogle buske, og så gik der 40 sekunder med det,” siger Jesper Bisted, som sluttede et lille minut efter mandskabet foran. De øvrige tidstab kom på de sidste hastighedsprøver i Rally Denmark.

”På de fire sidste hastighedsprøver mistede vi meget effekt. Da vi kom til service og slukkede motoren, ville den til at starte med kun gå på to cylindre.”

Trods tidstabet kunne Jesper Bisted og Arly Larsen holde fast i deres placering i klassen, men derfor fik det alligevel konsekvenser. Den sidste hastighedsprøve var nemlig også løbets power stage med ekstra bonuspoint, og her blev holdet fra Bisted Motorsport slået af Jacob Jensen og Claus Kammersgaard, som tog bronzen.

”Vi havde kæmpet hele dagen,” siger Jesper Bisted. ”Vi startede med gode tider, og at vi så skulle tabe bronzen på, at motoren tabte effekt, så vi sluttede to sekunder efter på den sidste hastighedsprøve … ja, det var bare så meget øv!”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Arly Larsen
  • Jesper Bisted
  • Bisted Motorsport
  • Ans
  • 31/10/15 - Ans - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: