Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Folkerace

MNJ scorede frontresultater ved DM-revanche i Folke Race

Folkerace 
30/10/15 

Med en velafviklet DM-revanche i Folke Race (FR) vinkede Motorsport Nordjylland (MNJ) farvel til en flot 2015-sæson.
- I 2015 har MNJ’s FR-teams været ekstra helt fremme på speederen for at score DM-medaljer, oplyser MNJ’s formand: Finn Knudsen. – Derfor har MNJ også scoret DM for klubhold. Vi scorede medaljetagere individuelt i alle klasser undtagen U16. Samtidig fik MNJ tre danske mestre i Dennis Hedegaard (U18), Thomas Pedersen (Klasse 1) og Anders Salomonsen (Klasse 2).
 

I Klasse 1 (auktionspris: 6.000 kr.) kom Thomas Pedersen dog ikke til start:
- Jeg blev medlem af Tagforeningen (kolbøtte) lige inden DM-finalen med min favorit-racer, som blev noget skæv i karosseriet. Min reservebil var lidt for slap i ventilerne, hvorfor jeg valgte at være official i DM-revanchen.


Den nybagte danske mester i U18: Dennis Hedegaard fejrede skiftet til Klasse 1 med en femmer i A-finalen
(Foto: Kirketerp)

U18-mesteren: Dennis Hedegaard stillede derimod til start i Klasse 1, og scorede en femmer generelt efter en omvej forbi en sejr i B-finalen.

Den danske mester fra 2014 i U16-klassen og dansk motorsports-talent 2014 i off road: Kristian Schack var også tæt på at komme med i A-finalen, men sluttede på en toer i B´eren.


Jesper Madsen lukkede døren til 2015-sæsonen med en andenplads
(Foto: Kirketerp)

MNJ’erne: Rasmus Larsen og Jesper Madsen var flyvende i kvalifikationen, og dette momentum bevarede nordjyderne med en første- og andenplads generelt.


Rasmus Larsen vandt sikkert i Klasse 1 ved DM-revanchen
(Foto: Kirketerp)

Jesper Madsen blev nr. 4 sammenlagt i DM 2015 for Klasse 1, men næste generation er pænt på vej frem. Datteren: Kristine Cilleborg Madsen hjemkørte således DM-bronze i Ladies Cup.


Kirstine Cilleborg Madsen hjemkørte en flot DM-bronze 2015 i Ladies Cup
(Foto: Kirketerp)

I Klasse 2 (auktionspris: 9.000 kr.) gik alle tre DM-medaljer til MNJ-kørere. Her scorede Kenneth Sejersen DM-bronze, men samtidig blev raceren vendt på hovedet ved DM-finalen i Løvel – og gik kaput.


Den nykårede danske mester i Klasse 2: Anders Salomonsen scorede også sejren i DM-revanchen
(Foto: Kirketerp)

- Anders Salomonsen satte derimod en tyk streg under sin DM-titel med en sikker sejr på hjemmebane i DM-revanchen, fortsætter Finn Knudsen.
– Det lover desuden godt for 2016-sæsonen, idet MNJ-klubkammeraterne: Steen Kudahl Christensen, Thomas A. Poulsen, Jonas Klæsøe og Kasper Kudahl Christensen besatte placeringerne: 2 til 5 i A-finalen.


Steen Kudahl Christensen scorede en syver i DM for klasse 2, og blev toer i årets sidste motorløb
(Foto: Kirketerp)

MNJ udvider nu aktiviteterne på RC-stadionet i Nysum med race på hårdt underlag. Nordjyderne er i fuld gang med etablering af en karting-bane i grusgravs-området nord for Hobro.


MNJ’eren: Thomas A. Poulsen prøvede kræfter med Klasse 2, hvilket blev belønnet en treer generelt
(Foto: Kirketerp)

- Det bliver en spændende udfordring at etablere motorsports-talenter på både løst underlag og asfalt, afslutter Finn Knudsen.
– Baneområdet ligger jo tæt ved motorvejen, hvilket giver gode muligheder for interesserede motorsports-familier fra Nord- og Østjylland.


Jonas Klæsøe er en spændende ny kører i Folke Race, som blev nr. 4 i DM-revanchen
(Foto: Kirketerp)


Kasper Kudahl Christensen scorede en tiendeplads i DM for klasse 2, og spurtede ind på femmeren ved årets sidste motorløb
(Foto: Kirketerp)

Motorsport Nordjylland

Åge Keseler Kirketerp

Læs mere om:
  • Nysum
  • 04/10/15 - Nysum - Folkerace
  •